Individuele BARS sessie

In deze sessie run in de BARS (32 punten), waarbij je beperkende gedachtes, emoties en gevoelens kunt loslaten.

Investering: 90 min

€105 /€115

Verbale clearing-sessie

In deze sessies werken we met de krachtige access consciousness tools en clearings om beperkende gedachtes, gevoelens en emoties te kunnen los laten.

Investering: 30 min €45

Aanbeveling: laat voor en na verbale clearings ook BARS runnen om het hoofd leeg te kunnen maken.

Symphony-sessie

Daniëlle geeft Symphony of Possiblities-Sessies. De energetische aanraking om de dansende moleculen te her-arrangeren. SOP-sessies gan over energetische empowering en verandering en het kan je uitnodigen te openen naar leven op een compleet andere wijze. Iedereen heeft een unieke capaciteit met ontvangen en schenken van energieën. Een Symphony sessie bied je de toegang tot wat waar is voor jou en je lichaam, voorbij aan alles wat je voor waarheid hebt aangenomen in deze realiteit. De Symphony sessies zijn gebaseerd op Access Consciousness tools en het energetische transformatiewerk, gecreëerd door Dr. Dain Heer.
Investering: €150 (60 min)

Lichaamsproces

In deze sessies werk ik met de krachtige access consciousness lichaamsprocessen en clearings om beperkingen in het lichaam te kunnen los laten.

Investering: 60 min €75

Bars op de werkvloer

Voor het ontladen van spanning, geeft Daniëlle korte (20-30 min), middellange (60 min) en volledige sessies (90 min) op de werkvloer. Kunnen de werknemers binnen jouw bedrijf wel een opfrissertje en wat ontspanning gebruiken?

Access Bars Class

In deze class leer je de Bars-punten, je leert zelf de bars-sessie te geven. Je leert diverse pragmatische Access Consciousness-tools en je ontvangt de officiële Access Bars-handleiding. Na de Bars-class ben je Bars-practioner en kan je de Bars-sessie aan anderen geven.

Data: agenda
Tijd: 10.00-18.00 uur (incl. 1 uur lunchtijd)
Ook op aanvraag Bars-class mogelijk.

Registeren kan hier

Investering: €300 (€150 bij herhaling).Kinderen onder de 15 jaar mogen gratis deelnemen. Kinderen van 16-18 jaar 50% korting. Bij herhaling van de Bars Class bij een gecertificeerd Access Bars-facilitator geldt 50% van het tarief.