Being You Adventure class

Wat als jij, wanneer je echt jij bent, het geschenk is, de verandering en de mogelijkheid die de wereld nodig heeft? Bewustzijn is datgene wat de uitkomst kan veranderen van de kant die we opgaan met de planeet. Ze is niemands eigendom en het overstijgt alle culturen, alle religies, alle beperkingen en nodigt alle mogelijkheden uit.

Stel je voor dat je ‘s morgens wakker wordt en je dankbaar bent dat

Stel je voor dat je niet hoeft te vechten met de mensen om je heen, of je op hen hoeft af te stemmen of het met ze eens hoeft te zijn…

Stel je voor dat je in een situatie bent, welke dan ook, en je hebt een gewaarwording van vrede, gemak en vreugde…

Stel je voor dat je geen oordeel hebt over de keuzes die je hebt gemaakt of nu maakt, of over de keuzes die de mensen om je heen maken.

Stel je voor dat je je heel goed voelt over jezelf en aan niemand iets hoeft te bewijzen… 

 

 

Jij zijn gaat niet over slagen als jou of om iets beter te doen. Het gaat om het zijn van de ENERGIE van jou, wat dat ook mag zijn, in elke situatie. 

Als je begint jou te zijn, laat jij je niet meer beïnvloeden door de wereld om je heen. Jij zit in de bestuurdersstoel en je weet dat elke situatie kan worden veranderd. 

In de Being You Adventure classes faciliteert Daniëlle jou naar meer van jou. Is nu de ruimte om te kiezen wie je werkelijk bent?

Nu aanmelden