Foundationclass in Tilburg – 2 tm 5 juli 2022

Vier dagen meer van jou met de tools van Access

Vier dagen lang de diepte in met de tools van Access Consciousness.

We starten dagelijks om 10:00u en gaan door tot het einde van die middag. Je krijgt een manual, lichaamsprocessen en heel veel clearings.

De ruimte is nu, nu is de ruimte.

Vragen? Neem gerust contact op

Klik hier voor meer info

Wat is De Access Foundation?

De Access Consciousness Foundation is de eerste (core) class van Access Consciousness (na het volgen van een Access BARSclass). De eerste stap om het fundament van je leven te veranderen.

In deze class kan je patronen ontrafelen op uiteenlopende gebieden: geld, relaties, business, je lichaam, je gedachtes, gevoelens, emoties enzovoort. 

Nu aanmelden

Levensthema’s en anders kiezen

Wat als er meer mogelijkheden zijn dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Wat als nu de tijd is om te omarmen wie je bent en waarvoor je hier bent op de planeet. 

In De Foundation kijk je naar alle levensthema’s;  je breekt de fundering van beperkingen af en creëert een nieuwe fundering voor jouw leven. Wanneer jouw fundament verandert, verandert je leven.

Wat als de keuzes die je hebt gemaakt, maakt (en zult maken) bepalen hoe jij je leven ervaart. Wat is er dan nog meer mogelijk.

Mail om te overnachten

Reactie

Foundation was voor mij life changing! De muren van mijn leven zijn weg. Ik ben nu in staat om oude patronen los te laten en te zien wie in in werkelijkheid ben. – Mary van Dijk
Meer testimonials