Rain life – Soul/Core

Daniëlle Lous verkoopt producten van Rain life, waaronder Soul. Soul is een heerlijke mix uit zaden, vol met anti-oxidanten, anti-verouderings- en anti-ontstekingsvoordelen. Met de introductie van Soul werd een nieuwe gezondheidscategorie gemaakt: voeding uit zaden. Hierdoor ontstoken combinaties van gezondheidsvoordelen die nooit eerder vertoond waren. De supplementen uit zaden zijn krachtige, natuurlijke voedingsbronnen, zonder de mogelijk schadelijke of nutteloze vulmiddelen die we aantreffen in pillen, capsules, extracten, oliën enz. Meer info & Bestellen.

Core is het tweede revolutionaire product van Rain International. Core is een reinigende vitaminemix van zaden en groentes die 20 keer de voedingsconcentratie bevat van groente en fruit. Het bevat hoogwaardige, geconcentreerde voeding in een compact zakje van 30ml. Core bevat een aantal van de beste groenten en zaden ter wereld. Elk daarvan heeft een eigen klinische reputatie op het gebied van het verbeteren van gezondheidsfuncties, zuivering en ontgifting en biedt bijna alle essentiële vitaminen en mineralen. Superfood op zijn best. Meer info & bestellen.

Rain/GGO-vrij

Rain heeft een enorme stap voorwaarts gezet in het oplossen van het wereldvoedselprobleem door een compleet nieuwe categorie van gezondheidssupplementen te creëren, die 100% GGO-vrij zijn en rechtstreeks verkregen uit zaden. De methode is revolutionair. Er wordt gebruik gemaakt van een koud-pers methode om alle potentiële voedingsvoordelen uit de superzaden te halen. En zo deze geschikt te maken om door het menselijk lichaam opgenomen te kunnen worden.

De ingrediënten van Rain zijn niet-genetisch gemodificeerde organismen. Dit betekent dat het DNA niet veranderd is in een laboratorium. De voeding is zuiver en volledig natuurlijk. Net zoals de natuur het bedoelt.

Reacties

“Dit is echt bizar: ik voelde me zoo moe. En toen ik mijn eerste zakje Rain op had, voelde ik me binnen no-time uitgerust. Ik ben veel energieker sinds ik het gebruik”

“Het is gewoon ‘ja’. Dit wil mijn lijf gewoon.”

“Toen ik Soul voorbij zag komen via social media, deed het me niet zoveel. Tot iemand me 3 zakjes liet uitproberen. Ik had nog steeds geen mening, merkte wel dat ik veel minder trek had in zomer luk-raak eten. Op de 4e dag, schreeuwde mijn lijf: waar is het zakje soul? Ik besloot te bestellen. Ik merkte bij het sporten zoveel verschil als ik een zakje soul op had: veel meer energie”

Meer Rain-producten

Naast Soul en Core, produceert Rain nog meer producten die allemaal te bestellen zijn.

Form – een zuiver op zaden gebaseerd, plantaardig eiwitpoeder dat de spierkwaliteit drastisch verhoogt en vetweefsel vermindert.

Fused – de eerste met zaden verrijkte gezonde koffie.

Revri – een lijn gezichtsproducten