Tel: +31 6 22062506

Access BARS™

Wat is een Bars-sessie?

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Dit valt te vergelijken met het opschonen van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat jij wenst. Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

Hoe werkt BARS?

Daniëlle Lous geeft Access BARSsessies en ze is Access BARS® – facilitator.

Een Bars-sessie is bijzonder effectief om alles los te laten wat niet werkt voor jou. Het is een verzorgend en ontspannend proces. Je laat als het ware een frisse wind door je energiehuishouding waaien om gedragspatronen, vastzittende emoties, gedachten, oordelen, conclusies en gevoelens te veranderen.

Alles wat je hoeft te doen is liggen, ontspannen en een sessie ontvangen. Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.

Hoe ontlaad je?

Wat geeft jou energie? Waar laad jij van op? En wat zorgt voor ontlading? BARS laat het hoofd ontladen van polariteit. Heerlijk, rustig, vrij, ongedwongen. En nee, je hoeft geen problemen te hebben om BARSclass te kiezen. Voor iedereen: volwassenen en kinderen is dit proces een gigantische bijdrage.

Locatie: door heel Nederland en internationaal.
Bezoek mijn profiel op de internationale website van Access Consciousness

Het effect van BARS

Door het loslaten van gedragspatronen, oordelen en conclusies zal het lichaam een waar gevoel van ruimte ervaren.

Veel mensen die een Bars-sessie hebben ontvangen, merken het volgende:

Ze zijn energieker;
Ze zijn flexibeler (fysiek en mentaal);
Ze slapen beter; Minder menstruatie-pijn;
Minder algemene pijnen;
Ze voelen zich goed in hun lichaam.

Mensen die geprobeerd hebben om hun “drukke en eeuwig malende hoofd” te kalmeren, constateren dat het nalopen van hun BARS® beter werkt met minder werk.

Meer informatie over Access Bars

Bars en kinderen

De BARS® is effectief voor ieders lichaam: van baby’s tot mensen boven de 90 jaar oud.

Kinderen houden ervan om hun Bars te laten runnen, omdat het hen toelaat te ontspannen en te zijn wie ze werkelijk zijn. Veel kinderen worden helemaal rustig tijdens en na een sessie, alsof de druk van de ketel is gehaald. Het helpt hen ook met slapen: ze vallen gemakkelijker in slaap en slapen beter en dieper.

Daarnaast hebben kinderen minder weerstand ten opzichte van huiswerk en doen dat sneller en met meer gemak. Het heeft ook een positief effect bij de voorbereiding en het doen van examens.

Zwangere vrouwen

Veel vrouwen ontvingen regelmatig Bars-sessies tijdens hun zwangerschap. Alle standpunten over hoe zwaar en afschuwelijk een bevalling zou zijn, kunnen veranderd worden. Ze hebben aanzienlijk minder zwangerschapsziekte en geboorte-trauma ervaren.

Neuro-wetenschappelijk onderzoek

Dit is een review van wat er in het brein gebeurt voorafgaand aan en na een Access Bars sessie. Gepresenteerd door: neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin met Gary Douglas & Dr. Dain Heer, creators van Access Consciousness.

Access Boeken

De volgende boeken zijn direct bij mij te bestellen in de shop:

Being You Changing the World – Dr. Dain Heer, €25
Would you teach a fish to climb a tree – Anne Maxwell, Gary Douglas & Dr. Dain Heer, €25
How to become money workbook – Gary Douglas, (EN) €25
Hoe word je geld werkboek -Gary Douglas, (NL’s) €25
Plezier met business – Simone Milases, €22,50
Salon des Femmes – Gary Douglas, €35
Gentleman’s club – Gary Douglas, €35

Koop andere boeken, calls en classes via mijn profiel in de Access Shop