Symphony of Possibilities sessie

Symphony of Possibilities sessies gaan over energetische empowering en verandering. Het kan je uitnodigen om te openen naar een compleet andere levenswijze.

Iedereen heeft een unieke capaciteit met ontvangen en schenken van energieën. Een Symphony of Possibilities sessie gaat over schenken en ontvangen van energie. Door een sessie vergroot je jouw capaciteit.

De energetische behandeling Symphony of Possibilities biedt je toegang tot wat klopt voor jou en je lichaam. Dit gaat voorbij aan alles wat je voor waarheid hebt aangenomen in deze realiteit.

Wat is een Symphony of Possibilities sessie?

Tijdens de Symphony of Possibilities sessie zal Daniëlle Lous de moleculen in en om je lichaam herstructureren. Het ontrafelt je op moleculair niveau. 

Daniëlle staat bekend om haar magische touch. Er verandert veel meer qua vooruitgang dan je kan bedenken. Ben jij klaar voor de verandering waar je om vraagt? 

Symphony sessie, Online en Live

Bij Daniëlle Lous zijn Symphony of Possibilities sessies mogelijk op afstand en op locatie. 

Lees hier de reacties van anderen na het ontvangen van de Symphony of Possibilities sessies van Daniëlle Lous.

“De volgende dag kon ik het bijna niet geloven. Ik kon mijn pols weer draaien! Voor het eerst in 10 jaar, zonder beperking en pijn!”
– Nikita van Nimwegen

Symphony of Possibilities van Access Consciousness

Access Consciousness is een modaliteit om datgene dat niet voor je werkt te veranderen. Bewustzijn omvat alles en veroordeelt niets. Alles mag er zijn. De tools van Access Consciousness bieden heel praktische handvatten om direct in het leven toe te passen. En nee, daar hoef je niet eindeloos over na te denken. Vastzittende beperkende patronen zijn in een split-second te veranderen. In plaats van jezelf vastzetten in conclusie is het de vraag die de verandering kan zijn.

Het is een universeel principe ‘Vraag en je zult ontvangen’. Wat als het echt zo simpel is. Wat als er meer mogelijkheden zijn, dan je je kunt voorstellen. Stel je voor dat je deuren kan openen, waarvan je niet eens wist dat ze er waren. Wat als je je waarneming in je voordeel kunt gebruiken.

De Symphony of Possibilities sessies zijn gebaseerd op Access Consciousness tools en het energetische transformatiewerk, gecreëerd door Dr. Dain Heer.

Bezoek de internationale website van Access Consciousness en Daniëlle’s profiel