Energetische sessie

De energetische sessies die Daniëlle geeft zijn een combinatie van energetische aanraking, bindweefsel stretching en het luisteren naar en gebruikmaking van de lichaamstaal. Energie en het lichaam liegen nooit. Zou je dat graag in je voordeel gebruiken?

De energetische sessies zijn online (via zoom) of op locatie. Mail voor de mogelijkheden.

“De volgende dag kon ik het bijna niet geloven. Ik kon mijn pols weer draaien! Voor het eerst in 10 jaar, zonder beperking en pijn!” – Nikita van Nimwegen
“Na een val van mijn paard en 3 operaties verder, verspreid over totaal 10 jaar, kon ik nauwelijks mijn linker-pols bewegen en had ik vaak pijn. Iets waarmee ik zou moeten leren leven aldus de chirurgen. Altijd heb ik geweten dat er iets mogelijk moest zijn waardoor ik niet zo beperkt zou blijven. Danielle heeft voor mij bevestigd dat alles mogelijk is.
Danielle heeft processen en clearings gedaan op mijn pols. De volgende dag kon ik het bijna niet geloven. Ik kon mijn pols weer draaien! Voor het eerst in 10 jaar, zonder beperking en pijn! Sindsdien merk ik dat ik mijn linker-pols overal weer bij betrek in het dagelijkse leven alsof er nooit iets gebeurd is. Bedankt Danielle! Hoe wordt het nog beter dan dit en wat is er nog meer mogelijk?!”

“Danielle heeft me zowaar op afstand (ik woon in België ) geholpen!! ”- Goele de Raedt (musicalzangeres)
“Had ontzettende rugpijn. Alsof alles compleet beton was. Kon echt moeilijk bewegen. Telefoon op de tafel gezet. Danielle zag mijn lichaam en heeft het op afstand behandeld. Zo goed zelfs dat de plekken waar ze op die moment energie naartoe stuurde, die werden warm. Heel  duidelijk voelbaar. En daarna was mijn rug lichter en het bewegen ging veel makkelijker. Heel dankbaar!”

“Ik hoor, ruik en zie helderder, voel me al anders, ontspannen. En ik voel me een stuk blijer…” – Rian van Eyken
Ik hoor, ruik en zie helderder, voel me al anders, ontspannen. En ik voel me een stuk blijer… veel veranderingen. Toen ik  naar huis reed was alles al open aan ’t gaan. De radio speelde meezingliedjes van vroeger die ik leuk vond. Als ’t liedje afgelopen was, tikte ik op een andere frequentie en voila. Next song. Mijn zangstem klonk aardig goed. Ik zing nooit. Schor. Nu niet schor. Zingend naar huis.”