Lieve Liedjes

Daniëlle Lous (zang) en Harry Hendriks (gitaar) spelen een prachtig luister-programma met nummers die je bij de strot grijpen. Naast prachtige Nederlandstalige (lieve) liedjes, ook Engelstalige pop- & soulsongs. Dit duo brengt de liedjes ‘tot aan de voordeur’, rechtstreeks, smaakvol en echt!

Lieveliedjes geeft concerten, ze zijn muzikale getuigen tijdens huwelijksceremonies, spelen op jubilea en geven huiskamerconcerten. Ook spelen ze regelmatig op uitvaarten, Een interview.

Onlangs bracht lieveliedjes in eigen beheer een cd uit. De cd ‘Klein beginnen’ van is voor €10 (ex €2,95 verzendkosten) verkrijgbaar.

Boek LieveLiedjes


Huwelijksceremonie

Tijdens jullie ceremonie spelen we 3-8 liedjes uit ons vaste repertoire. Graag spelen we extra jullie lievelingslied, zodat jullie ceremonie nog persoonlijker wordt.

Het vaste repertoire van LieveLiedjes bestaat uit prachtige Nederlandstalige liedjes van o.a. Herman van Veen, Frans Halsema en Toon Hermans en songs (en vertalingen) van o.a. Stevie Wonder, Sting en Adèle.

Boek LieveLiedjes. Meer informatie: www.LieveLiedjes.com

Lieve liedjes op maat

Ben je op zoek naar een persoonlijker lied? Wij bieden extra het LieveLied op maat. Dit LieveLied wordt op maat gemaakt, gespeeld tijdens het optreden en je kunt ook nog een opname krijgen op USB-stick of cd: een prachtig en uniek document. Boek LieveLiedjes