Lieve Liedjes

Lieve liedjes

Daniëlle Lous is zangeres van het duo Lieve Liedjes, dat ze samen met gitarist Harry Hendriks vormt.  Het duo brengt een prachtig luister-programma, dat oprecht tot zijn recht komt.

Lieve Liedjes staat voor intieme, oprechte muziek voor jouw speciale moment. Ze spelen liedjes met teksten die raken. Ook een lied op maat behoort tot de mogelijkheden.

Concerten & ceremonies

Het duo Lieve Liedjes

  • geeft concerten
  • zijn muzikale getuigen tijdens huwelijksceremonies
  • speelt op jubilea
  • geeft huiskamerconcerten
  • speelt regelmatig op uitvaarten.

Lees hier een interview.

Te beluisteren op Spotify, iTunes, YouTube en Deezer. Opname: Jonathan Heywood (Redfishstudio), fotografie: Remco van Vondelen.

Kerst met Lieve liedjes

Voor een sfeervolle Kerst is Lieve Liedjes te boeken. Ze spelen Kerstclassics zoals: Imagine, Let it snow, Some day at Christmas en Jinglebells.

Afgewisseld met het intieme Lieve Liedjes repertoire, is een Kerstoptreden van Lieve Liedjes een warme, sfeervolle en oprechte aanwinst voor uw speciale moment.

Huwelijksceremonie

Tijdens jullie ceremonie spelen we 3-8 liedjes uit ons vaste repertoire. Graag spelen we extra jullie lievelingslied, zodat jullie ceremonie nog persoonlijker wordt.

Het vaste repertoire bestaat uit prachtige Nederlandstalige liedjes van o.a. Herman van Veen, Frans Halsema en Toon Hermans en songs (en vertalingen) van o.a. Stevie Wonder, Sting en Adèle.

Boek LieveLiedjes.


Wat anderen zeggen

Haar optreden maakte de avond extra bijzonder, een aanrader! – Annita Schuiten (ManagementAssistant Aham Vastgoed) Daniëlle zong bij ons tijdens een zakelijk diner voor een kleine groep aanwezigen. Het effect was groots. Gelijk was er sfeer en waren we allemaal even publiek. We luisterden naar prachtige nummers speciaal gekozen voor de aanwezigen. Het was een fantastische manier om de avond te starten. Daniëlle heeft een prachtige stem, ze neemt je mee, ze boeit en kan verbinden via haar muziek. Haar optreden maakte de avond extra bijzonder, een aanrader!”

Daar waar een ‘grijsgedraaid’ nummer me weinig meer kan bekoren, weet Danielle me met datzelfde nummer steeds te ontroeren.- Mieke Brekelmans (Uitvaartverzorger Van Gorp Uitvaartzorg)  “Danielle…tja, welke recommendation doet recht aan haar capaciteit? Een open, vriendelijke dame met een stem dat staat als een huis. Danielle gebruikt haar stem als een prachtig instrument… helder en prettig om naar te luisteren als spreker, warm en zeer ontroerend als zangeres. Daar waar een ‘grijsgedraaid’ nummer me weinig meer kan bekoren, weet Danielle me met datzelfde nummer steeds te ontroeren. Ik ben er trots op, dat Danielle zowel als persoon als artiest tot mijn ‘persoonlijke kring’ hoort. Overtuig jezelf en luister naar haar zang van Lieve Liedjes!”

Lees meer testimonials