Voice-over Daniëlle Lous op YouTube

Reacties op voice-over

“Als voice-over is ze fantastisch te regisseren. Natuurlijk heeft dat iets te maken met de stembeheersing die je als zangeres moet hebben, maar het is meer dan dat.” -Paul Cupido (sound designer Studio C72 Hilversum)
“Daniëlle is een ervaren talent met een levendig, toegankelijk en ‘echt’ geluid. Als voice-over is ze fantastisch te regisseren. Natuurlijk heeft dat iets te maken met de stembeheersing die je als zangeres moet hebben, maar het is meer dan dat. Het is precies de waarde die in het enorme stemmenaanbod vaak ontbreekt. Met Daniëlle maak je producties die duidelijk onderscheidend zijn. Highly Recommended! “

“Daniëlle levert elke keer een mooie heldere stem, waar qua verstaanbaarheid geen speld tussen te krijgen is.” – Rob Geboers (schnauzerstudios)
“Daniëlle levert elke keer een mooie heldere stem, waar qua verstaanbaarheid geen speld tussen te krijgen is. Ze draagt goeie creatieve ideeën aan; en kan ze ook nog eens meteen uitvoeren. Top-stem!”

“Erg fijn om achter de microfoon te hebben!” – Stephan Bakker (MOST Audio Post Amsterdam)
“Daniëlle is een zeer bekwame stemactrice. Zij weet snel en vaardig een solide voice-over neer te zetten maar toch met een uitgesproken spontane ‘feel’ Erg fijn om achter de microfoon te hebben! “

“Deze bruisende persoonlijkheid is een aanrader voor de volle 100%” – Mirjam van Velzen (Duidelijk Design)
“Deze zangvogel heeft ook nog eens het talent om je bedrijfs, of product video te voorzien van een duidelijke, professionele & gelikte voice-over. Dit heeft Danielle voor de 2 video’s van Duidelijk Design naar volle tevredenheid gedaan. Deze bruisende persoonlijkheid is een aanrader voor de volle 100%.”