Zangeres voor (huis)concerten, (huwelijks)ceremonies, kleinkunst en pop.

Zou je graag sfeervolle muziek hebben voor jouw huwelijksceremonie, (huis)concert, borrel, jubileum of andere bijzondere gelegenheid? Zangeres Daniëlle Lous zingt met gitarist Harry Hendriks in Lieveliedjes.

Kleinkunst/cabaret: Wil je hilariteit, humor en lachen. Daniëlle zingt kleinkunst, vertelt hilarische gebeurtenissen in rap tempo afgewisseld met muzikale hoogstandjes. Met pianist, voor concert en elke speciale gelegenheid (met mogelijkheid voor lied op maat).

Pop/Soul: Of kies je voor ongeëvenaarde pop- en soulliedjes. Met gitarist/pianist en uitbreiding mogelijk tot band zingt Daniëlle de mooiste soulclassics en popnummers, ideaal voor receptie, diner en huiskamerconcert. Daniëlle schrijft liedjes en gedichten,

Daniëlle Lous is zangeres, actrice, stemactrice, CVT Vocal Coach, schrijfster van gedichten en liedjes en meer.

Solist

Daniëlle zingt als solist bij orkesten en in diverse formaties. Ook is ze te boeken als presentatrice/dagvoorzitter/workshopleider voor evenementen.


LieveLiedjes

Daniëlle is zangeres van het bijzondere duo LieveLiedjes, met gitarist Harry Hendrks, dat elke ceremonie (huwelijk, afscheid, jubileum en doop of anderszins) intens en persoonlijk kleur geeft met het prachtige repertoire met songs van onder andere Claudia de Breij, Ilse de Lange en Trijntje Oosterhuis.
Lees meer…

Cabaret/Kleinkunst

Kleinkunst bij jou thuis! Als leading lady van Het Yuka-Arrest, is Daniëlle Lous naast zanger en tekstschrijver Joost Laterveer het quasi onschuldige meisje. Zij worden begeleid door de goedlachse pianist Aswin Laheij.

Het Yuka-Arrest beschikt over een avondvullend programma van eigen liedjes en sketches, die filosofisch, hilarisch en ontroerend zijn.
Lees meer…

Ervaring

Daniëlle Lous heeft ook een brede ervaring als zangeres in theater. Ze zong samen met Tony Neef en Maaike Widdershoven bij Promsconcerten. En ze zong in de musicals Hair, Cats (met Anita Meijer, Pia Douwes en Vera Mann) en De Tijdaffaire (met Ben Kramer en Liesbeth List). Ze zong backing-vocals bij o.a. Denise Jannah in de soulshow RESPECT en was zangeres van Haagse Kringen (Den Haag). Ook zong Daniëlle backings in ‘You’ve got a friend’, een ode aan James Taylor.

Reactie opdrachtgever

Heel veel dank voor het zingen op mijn feest. Het raakte mij en veel anderen.”

“Wauw echt heel goed en geloofwaardig en echt en expressief, oftewel jij!”

“Briljant, wat kan jij prachtig zingen.”

“Wat heb je ontroerend mooi gezongen, fantastisch!”