Woorddienstbegeleider bij afscheid

Woorddienstbegeleider

Ben je op zoek naar een authentiek, verbindend en liefdevol afscheid? Daniëlle begeleidt families bij afscheid en biedt de mogelijkheid het afscheid zo vorm te geven, dat het volledig past bij de overledene en bij hen – de nabestaanden.

Elke uitvaart is uniek. Daniëlle gaat samen met de familie in gesprek over dat wat hun geliefde zo bijzonder maakte, om er vervolgens een zeer persoonlijk afscheid van te maken.

Neem contact op

Een nieuw begin

Wat als een uitvaart niet een eindstation is, maar een begin van de nieuwe vorm. Het is niet alleen stilstaan bij het overlijden, het is het vieren van het leven van de mens die ons lief is en die ons leven heeft gekleurd. Wie was hij/zij en hoe heeft hij/zij ons leven aangeraakt?

Combi zang & spreken

Vaak combineert Daniëlle het spreken met zingen – wat magisch is. Muziek spreekt waar woorden tekort schieten. Lees hier meer over uitvaartmuziek. Daniëlle zingt met gitarist Harry Hendriks in Lieveliedjes of pianist Mark van den Beemt.

Reacties (testimonials)

“Wij zijn overweldigd door dit afscheid ! Super en toepassend vertolkt door muziek en woorden ! Het heeft ons zeer ontroerd, compliment hiervoor !” – Geeske Pothoven

“Daniëlle en Harry, jullie hebben vanmiddag samen weer het verschil gemaakt. Zo bijzonder hoe met jullie invulling de familie kracht krijgt om verder te kijken. Jullie weten harten te raken! Persoonlijk mocht ik ook troost ervaren door de keuze van de muziek. Dankjewel!”- Alijda Kraaij (Van Gorp Uitvaartzorg)

“Dank weer voor je mooie en inspirerende woorden. En natuurlijk voor de prachtige liedjes, samen met Harry (niet te vergeten!). Ze kwamen bij veel mensen binnen.”

“Je hebt het prachtig gedaan. Ik vond het verrassend, zuiver, liefdevol en warm. Je creëerde een verbonden sfeer waar ik me getroost bij voelde. Enorm bedankt voor je waardevolle bijdrage. Ook complimenten voor Harry en zijn muzikale begeleiding.” – Jantien Piëst

“Je hebt fantastisch gesproken, prachtig gezongen met de altijd mooi spelende Harry Hendriks op gitaar. Ik heb genoten van je prachtige zang waarbij je de grenzen van heel emotioneel en heel ingetogen perfect weet op te zoeken. Je bent gezegend met zo’n prachtige stem!”

“Danielle gebruikt haar stem als een prachtig instrument… helder en prettig om naar te luisteren als spreker, warm en zeer ontroerend als zangeres.” Mieke Brekelmans, uitvaartverzorger
Danielle…tja, welke recommendation doet recht aan haar capaciteit? Een open, vriendelijke dame met een stem dat staat als een huis. Danielle gebruikt haar stem als een prachtig instrument… helder en prettig om naar te luisteren als spreker, warm en zeer ontroerend als zangeres. Daar waar een ‘grijsgedraaid’ nummer me weinig meer kan bekoren, weet Danielle me met datzelfde nummer steeds te ontroeren. Ik ben er trots op, dat Danielle zowel als persoon als artiest tot mijn ‘persoonlijke kring’ hoort. Overtuig jezelf en luister naar haar zang van Lieve Liedjes!

Meer ervaringsverhalen