Koorcoaching

Is jouw koor toe aan meer basistechniek? Zou je graag willen dat elk koorlid comfortabel kan zingen (zonder pijn of ongemak)? Is het koor toe aan een stuk verdieping op het vlak van expressie en liedinterpretatie? Elk koor groeit van een nieuwe kijk, dat biedt Daniëlle Lous tijdens haar inspirerende koorcoaching. Daniëlle staat bekend om haar persoonlijke aandacht voor de deelnemers, haar humor en het verrassende resultaat.

De inhoud van de koorcoaching is afgestemd op de wensen van het koor. Daniëlle werkt met CVT aan ademsteun, volumekeuze, samenzang en liedinterpretatie & expressie. Door middel van concrete oefeningen biedt de techniek meteen een verrassend resultaat. Ideaal om het koor concrete techniek te geven, verdieping te brengen en de koorneuzen dezelfde kant op te krijgen. Te boeken op jullie locatie, bijvoorbeeld tijdens de vaste repetitieavond van het koor. Boek hier een koorcoaching. Naast koorcoaching is Daniëlle Lous zangcoach voor individuen en in workshops.

Neem contact op voor de mogelijkheden

CVT

Complete Vocal Technique (CVT) is revolutionair op het gebied van zangtechniek en wordt wereldwijd gebruikt door zangers en zangeressen in alle muziekstijlen. CVT is een methode om ALLE geluiden in ALLE stijlen op een verantwoorde manier te maken. Lees meer over CVT..

REACTIE

Danielle is een gedreven zangcoach die met veel energie mijn popkoor coachte en het inwijdde in de CVT.
Ze weet de mensen enthousiast te maken en zorgt dat zelfs de sceptici zich aan haar overgeven.
Met haar zeer ruime kennis over CVT en zingen in het algemeen zorgt ze voor veel handvatten die voor de amateurzanger meteen bruikbaar zijn.
Danielle werkte aan de hand van het koorrepertoire en bracht hierin tekstbeleving door middel van zangtechnische verbeteringen.
Ondanks het harde werken wat het koor tijdens de coaching moet voelt het nooit als ‘echt werken’. Met een groot gevoel voor spanning en ontspanning brengt ze het popkoor naar grotere hoogte.
De samenwerking met mij als dirigent tijdens haar coaching verloopt altijd zeer soepel en met wederzijds respect voor ieders vaardigheden.
Danielle is een echte aanrader voor koren die verder willen. (Dirigent/Musicus)