Zangles (CVT): eigenheid, zangtechniek, interpretatie

Haal datgene uit je stem wat je wilt. CVTzangles, coaching, auditietraining, spraak & presentatie, workshops: aan jou de keuze. Vergroot je mogelijkheden door middel van CVT (complete vocal technique). CVT is dé techniek die toepasbaar is in alle klanken die de stem kan maken; zingend, sprekend en in elke muziekstijl. Met alle technische tools leer je jouw eigen verhaal ongehinderd tot uiting te brengen in het lied/de tekst. Waarachtige interpretatie van de tekst spreekt boekdelen als je zingt. Daniëlle Lous staat bekend om haar scherpe analyse, de persoonlijke aandacht voor de zanger en het verrassende resultaat. Boek hier een zangles.

Wat is CVT?

Zangles (CVT)

Aan de hand van (een stuk uit) een lied werken we onder andere aan ademsteun, klank, volume, interpretatie en expressie. Daniëlle zal je na een scherpe analyse handvatten geven waarmee je tot het resultaat kan komen dat je wilt. Het zingen voelt dan comfortabel en gemakkelijk aan. Kom op zangles.

Interpretatie & eigenheid

Het uiteindelijke doel van de les is om oprecht en waarachtig jouw eigen verhaal in het lied tot uitdrukking te brengen. Je bent uniek en jouw verhaal is dat ook. Ongehinderd zingen en in je kracht zijn. Boek een zangles!

Zangtechniek

In de les staat jouw concrete leerdoel centraal. Jouw persoonlijke smaak is van het grootste belang. Wat wil je bereiken met het lied en hoe wil je dat het klinkt? De CVT (complete vocal technique) is een middel om alles te kunnen zingen wat je wilt, in elke stijl en elke klank die jij wilt.

Tarief
Uurtarief: €70,00 Boek een zangles!

Locatie: Brabant, (Inter)nationaal via Skype

Enkele referenties

Privépraktijk (CVT, interpretatie, workshops, auditiecoaching), Musical Joseph (Stage Entertainment), Koorplein Zeeland, De Aleph (Drunen), Weeshuis Blessed Generation (Kenia), CKC Zoetermeer, Christelijke Scholengemeenschap Walcheren (Middelburg), Popkoor Spirit (Dongen), Popkoor Divers (Rijen), Popkoor Amazing (Nieuwegein).

Contactgegevens

Neem contact op met Daniëlle Lous via mail, graag voorzien van naam, mobiele nummer en onderwerp door een email te sturen naar het volgende emailadres: danielle@fabulousbeing.com

Tel:+31 6 22062506

Locatie CVTzangles:

Zangles: Brabant
Workshops: Tilburg en op aanvraag op locatie
Bars: Brabant , (inter)nationaal en op locatie