Zangles (CVT): eigenheid, zangtechniek, interpretatie

Haal datgene uit je stem wat je wilt. CVTzangles, coaching, auditietraining, spraak & presentatie, workshops: aan jou de keuze. Vergroot je mogelijkheden door middel van CVT (complete vocal technique). CVT is dé techniek die toepasbaar is in alle klanken die de stem kan maken; zingend, sprekend en in elke muziekstijl.
Daniëlle Lous staat bekend om haar scherpe analyse, de persoonlijke aandacht voor de zanger en het verrassende resultaat. Boek hier een zangles.

Wat is CVT?
Testimonials

Vocal coaching (CVT en meer)

Aan de hand van (een stuk uit) een lied werken we onder andere aan ademsteun, klank, volume, interpretatie en expressie. Daniëlle zal je na een scherpe analyse handvatten geven waarmee je tot het resultaat kan komen dat je wilt. Het zingen voelt dan comfortabel en gemakkelijk aan.
Daniëlle gebruikt nog meer tools: bindweefselstretching & bodywork. Men noemt haar een bodywhisperer.

Interpretatie & eigenheid

Het uiteindelijke doel van de les is om oprecht en waarachtig jouw eigen verhaal in het lied tot uitdrukking te brengen. Je bent uniek en jouw verhaal is dat ook. Ongehinderd zingen en in je kracht zijn. Boek een zangles!

Contactgegevens

Neem contact op met Daniëlle Lous via mail, graag voorzien van naam, mobiele nummer en onderwerp door een email te sturen naar het volgende emailadres: danielle@fabulousbeing.com

Tel:+31 6 22062506

De vocal coaching geef ik voornamelijk online via zoom (videocall) (inter)nationaal. Indien gewenst is een op een coaching op locatie mogelijk.

Locatie: Brabant, (Inter)nationaal via Zoom (videocall)