Reacties Koorcoaching /workshops

“We waren onder de indruk en hebben genoten. Van haar aanpak, haar techniek, haar originaliteit en van de energie die ze uitstraalde en op ons overbracht.”
Ad Stroo, dirigent

“Wij zijn het Willebrord Ensemble uit Zoutelande. Onlangs beleefden wij weer een studiedag zangtechniek met Daniëlle. We waren onder de indruk en hebben genoten. Van haar aanpak, haar techniek, haar originaliteit en van de energie die ze uitstraalde en op ons overbracht. En we houden vast wat we van haar opgestoken hebben. Door haar zijn nu ook onze wekelijkse repetities een stuk leuker geworden. Daniëlle, bedankt, en hopelijk tot gauw bij een volgende coaching.” 

“Sunny and sweet kind personality, meeting every person with respect and an open mind and heart, offering them on the spot what she feels they could benefit from.”
(Singer, writer, composer)

“A fabulous being and teacher, contagiously positive, determined to help you grow and doing so almost by doing nothing – almost. She brings her great expertise as a singer, actor/interpretor and a BARSfacilitator seamlessly together in her sunny and sweet kind personality, meeting every person with respect and an open mind and heart, offering them on the spot what she feels they could benefit from. And boy, what an amazing journey and privilege it is to receive a class from her as well as watch her teach. Fascinating and fun, really.”

“Vanaf het moment dat zij bij ons was, waren wij onder de indruk van haar gedrevenheid.”
De ladies

“Ons vrouwenkoor heeft een geweldige, inspirerende workshop achter de rug met Daniëlle Lous. Vanaf het moment dat zij bij ons was, waren wij onder de indruk van haar gedrevenheid. De manier waarop zij iedereen kon overhalen je intensief over te geven aan de muziek en naar elkaar zorgde voor een warme,  intieme sfeer en een enorme betrokkenheid van de dames. We waren er stil van en we waren er vol van.” 

“Danielle is een echte aanrader voor koren die verder willen.”
Michel de Valk  Dirigent/musicus

“Danielle is een gedreven zangcoach die met veel energie mijn popkoor coachte en het inwijdde in de CVT.  Ze weet de mensen enthousiast te maken en zorgt dat zelfs de sceptici zich aan haar overgeven. Met haar zeer ruime kennis over CVT en zingen in het algemeen zorgt ze voor veel handvatten die voor de amateurzanger meteen bruikbaar zijn. Danielle werkte aan de hand van het koorrepertoire en bracht hierin tekstbeleving door middel van zangtechnische verbeteringen. Ondanks het harde werken wat het koor tijdens de coaching moet voelt het nooit als ‘echt werken’. Met een groot gevoel voor spanning en ontspanning brengt ze het popkoor naar grotere hoogte. De samenwerking met mij als dirigent tijdens haar coaching verloopt altijd zeer soepel en met wederzijds respect voor ieders vaardigheden. Danielle is een echte aanrader voor koren die verder willen.”

“Daniëlle sluit goed aan op wat de groep vraagt en nodig heeft”.
Lisette Tjalkens Zanggroep Toon

“De workshop wordt met veel energie gegeven. Daniëlle sluit goed aan op wat de groep vraagt en nodig heeft. Zij heeft ons een bijzondere en inspirerende ervaring gegeven!”

“Je bent enthousiast en inspirerend.”
(popkoor)
“Ons koor heeft je workshop als heel leerzaam ervaren. Je bent enthousiast en inspirerend. Vooral het samen zingen (bv in 2 kringen tegenover elkaar) was heel waardevol. Onze dirigente kijkt ook met grote tevredenheid hierop terug.”

“Fantastisch hoe het zingen niet het doel, maar het middel werd om ook aandacht te besteden aan groepsprocessen, non-verbale communicatie, groepsvorming en ademhaling.”
Wouter van Breugel & Elisah Schwarz van Noorloos (Organisatie B.F.F.G. – Beau4 Fantastic Flute Groups)

“Het is ongelooflijk om te zien hoe Danielle Lous een groep nerveuze, niet-zangers in no-time op hun gemak weet te stellen en ze allemaal uit volle borst aan het zingen krijgt!
Fantastisch hoe het zingen niet het doel, maar het middel werd om ook aandacht te besteden aan groepsprocessen, non-verbale communicatie, groepsvorming en ademhaling. Alle deelnemers voelden zich serieus genomen en gehoord, wat bijdroeg aan een fantastische sfeer voor de rest van de dag. Met veel humor en bovenal expertise heeft Danielle een workshop gegeven die onze deelnemers nooit meer zullen vergeten. We hopen dat ze binnenkort weer komt!”

“Sprankelend en met humor weet zij een koor snel voor zich te winnen en vertrouwd te maken met het oefenen.”
(dirigent vrouwenkoor)

“Daniëlle is een zangcoach die met haar aanpak direct alle aandacht en focus op de “juiste plek” legt, nl. “vrij zingen” en daarbij meteen techniek toepast.
Sprankelend en met humor weet zij een koor snel voor zich te winnen en vertrouwd te maken met het oefenen van de o.a. “ademleun” en vocale technieken.
Ook door het bewustmaken van de “te zingen tekst”, laat zij bij het koor de klank in expressie tot haar recht komen. Dit tot groot enthousiasme van het koor en haar dirigent.”

[edgtf_button size=”medium” type=”solid” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” text=”Ja! Ik wil een workshop” link=”mailto:danielle@fabulousbeing.com”]