Elke stem is anders

Daniëlle Lous is vocal coach en maakt gebruik van CVT, bindweefsel stretching en interpretatie & lichaamswerk. Elke stem is anders. Dat ‘anders zijn’ oftewel totaal jezelf en authentiek dat is wat het verschil maakt. Het lichaam daarbij met het grootste gemak laten doen wat je artistiek wilt bereiken is Daniëlle’s drive tijdens het coachen.

Elke coaching is gericht op wat voor jou werkt op dat moment.
(testiomonials)

Daniëlle Lous is zangeres, actrice, voice-over, CVT Vocal Coach, schrijfster van gedichten en liedjes.

Ja! Ik wil les

Contact gegevens

Neem contact op met Daniëlle Lous via mail, graag voorzien van naam, mobiele nummer en onderwerp door een email te sturen naar het volgende emailadres:danielle@fabulousbeing.com

Tel:+31 6 22062506

Mail Daniëlle

Complete Vocal Technique

Daniëlle maakt gebruik van Complete Vocal Technique (afgekort CVT).  CVT is revolutionair op het gebied van zangtechniek en wordt wereldwijd gebruikt door professionele zangers en zangeressen in alle muziekstijlen. CVT is een methode om ALLE geluiden in ALLE stijlen op een verantwoorde manier te maken. CVT heeft geen oordeel over smaak en staat open voor alle stijlen.

Lees verder…

Wat anderen zeggen

Ja! Ik wil vocal coaching

Enkele referenties

Vocal couch (CVT, interpretatie, workshops, auditiecoaching), Musical Joseph (Stage Entertainment), Koorplein Zeeland, De Aleph (Drunen), Weeshuis Blessed Generation (Kenia), CKC Zoetermeer, Christelijke Scholengemeenschap Walcheren (Middelburg), vele uiteenlopende koren en vocal groups.

Bindweefsel & Bodywork.

Daniëlle maakt tijdens het vocal coachen gebruik van oefeningen om het bindweefsel te stretchen. Bindweefsel loopt als een spinnenweb door het lichaam. Het lichaam is de sleutel naar meer mogelijkheden. De concrete tools die ze aanreikt zorgen voor meer stroming en groter gemak tijdens het zingen.

Lees verder…

Daniëlle Lous is zangeres, actrice, stemactrice, CVT Vocal Coach, schrijfster van gedichten en liedjes.

Ja! Ik wil vocal coaching

Interpretatie & expressie

In de vocal coaching  komt interpretatie van de tekst expressie en presentatie aan bod.

Wanneer je als zanger(es) totaal aanwezig en present bent in je lied, komt elk woord aan bij het publiek. Daniëlle biedt concrete tools om interpreteren en presenteren gemakkelijker te laten zijn.

Lees verder…

Boek nu!