Professionele Voice-over, Stemactrice

Voice-over

Daniëlle is een professionele stemactrice en voorziet uw productpresentatie van een voice-over met de juiste toon. Haar stem klinkt fris en eerlijk: zowel zakelijk, mainstream, karikaturaal als in Zeeuws dialect.


Juiste tone of voice

Daniëlle is stemactrice en spreekt voor radio, tv, corporate, autoresponse-systemen & character.

Ze levert (in overleg) binnen een dag(deel) de voice-over aan vanuit haar Homestudio. Ook inspreken op locatie is mogelijk.

Neem contact op

Klankkleur

Daniëlle is zich bewust van het effect van de klankkleur: dat doet ze zowel serieus als indien gewenst in (komisch) karakter. Ze is daarbij gewaar van de wensen van de opdrachtgever.

Daniëlle Lous is naast voice-over, zangeres, actriceVocal Coach, schrijfster van gedichten en liedjes.

Neem contact op

Testimonials / referenties

Reacties opdrachtgevers

“Dankzij de prettige stem van Danielle hebben we nu een professionele inrichting voor onze telefooncentrale. Snel geleverd en perfecte kwaliteit! Top geregeld!” – Jos van de Pas JPSMedia.

“Erg fijn om achter de microfoon te hebben!” Stephan Bakker – MOST Audio Post
“Daniëlle is zeer bekwame stemactrice. Zij weet snel en vaardig een solide voice-over neer te zetten maar toch met een uitgesproken spontane ‘feel’ Erg fijn om achter de microfoon te hebben!” 

“Deze bruisende persoonlijkheid is een aanrader voor de volle 100%”- Mirjam van Velzen – Duidelijk Design
“Deze zangvogel heeft ook nog eens het talent om je bedrijfs, of product video te voorzien van een duidelijke, professionele & gelikte voice-over. Dit heeft Danielle voor de 2 video’s van Duidelijk Design naar volle tevredenheid gedaan. Deze bruisende persoonlijkheid is een aanrader voor de volle 100%.” 

“Ze draagt goeie creatieve ideeën aan; en kan ze ook nog eens meteen uitvoeren. Top-stem!” – Rob Geboers – Schnauzerstudios
“Daniëlle levert elke keer een mooie heldere stem, waar qua verstaanbaarheid geen speld tussen te krijgen is. Ze draagt goeie creatieve ideeën aan; en kan ze ook nog eens meteen uitvoeren. Top-stem!”

Neem contact op

Referenties

Philips, ‘Slag om de Schelde’ (film), Dreft, Belastingdienst, Hunkemöller, Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, Pearson, Chemours, WW+, Crowd Capital Brabant, Rijksoverheid, Vara TV, Postcode Loterij, Agis, Regiobank, Fontys, Lisette Werter Groep, Duidelijk Design, Vanish, Vluchtelingenwerk, Oranjefonds, Silan/Pink Ribbon, Kadaster, Gezond op reis, Theater Walhalla.