Professionele Voice-over, Stemactrice

Bent u op zoek naar een veelzijdige professionele stem voor uw (radio&tv)commercial of bedrijfsfilm? Daniëlle is een professionele stemactrice en voorziet uw productpresentatie van een voice-over met de juiste toon. Haar stem klinkt fris en eerlijk: zowel zakelijk, mainstream, karikaturaal als in Zeeuws dialect.

Daniëlle is zich bewust van het effect van de klankkleur. Met haar positieve persoonlijkheid geeft ze kleur aan de opname, zowel serieus als in (komisch) karakter. Daniëlle biedt de juiste toon voor elk product en ze is bijzonder alert ten aanzien van de wensen van de opdrachtgever. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Daniëlle Lous is zangeres, actrice, stemactrice, CVT Vocal Coach, schrijfster van gedichten en liedjes.

Radio commercials


Wat opdrachtgevers zeggen

“Erg fijn om achter de microfoon te hebben!” Stephan Bakker – MOST Audio Post
“Daniëlle is zeer bekwame stemactrice. Zij weet snel en vaardig een solide voice-over neer te zetten maar toch met een uitgesproken spontane ‘feel’ Erg fijn om achter de microfoon te hebben!” 

“Deze bruisende persoonlijkheid is een aanrader voor de volle 100%”- Mirjam van Velzen – Duidelijk Design
“Deze zangvogel heeft ook nog eens het talent om je bedrijfs, of product video te voorzien van een duidelijke, professionele & gelikte voice-over. Dit heeft Danielle voor de 2 video’s van Duidelijk Design naar volle tevredenheid gedaan. Deze bruisende persoonlijkheid is een aanrader voor de volle 100%.” 

“Ze draagt goeie creatieve ideeën aan; en kan ze ook nog eens meteen uitvoeren. Top-stem!” – Rob Geboers – Schnauzerstudios
“Daniëlle levert elke keer een mooie heldere stem, waar qua verstaanbaarheid geen speld tussen te krijgen is. Ze draagt goeie creatieve ideeën aan; en kan ze ook nog eens meteen uitvoeren. Top-stem!”

Referenties

Philips, ‘Slag om de Schelde’ (film), Dreft, Belastingdienst, Hunkemöller, Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, Pearson, Chemours, WW+, Crowd Capital Brabant, Rijksoverheid, Vara TV, Postcode Loterij, Agis, Regiobank, Fontys, Lisette Werter Groep, Duidelijk Design, Vanish, Vluchtelingenwerk, Oranjefonds, Silan/Pink Ribbon, Kadaster, Gezond op reis, Theater Walhalla.