Schrijfster

Daniëlle Lous schrijft gedichten en songs. Momenteel schrijft Daniëlle Lous aan een theatershow en meer.

Publicatie

Na het rondreizen van Bruggenbouwer (Reizende Gedicht), kreeg dit gedicht een vervolg. Het werd 2016 gepubliceerd in een bundel uitgegeven door een Zeeuwse uitgeverij. De bundel kreeg de titel ‘Bruggenbouwer’, vernoemd naar het gedicht van Daniëlle Lous

Naast Bruggenbouwer, is ook een verhaal van Daniëlle Lous gepubliceerd in de bundel. Daniëlle Lous is zangeres, actrice, stemactrice, CVT Vocal Coach, schrijfster van gedichten en liedjes.

Bruggenbouwer in de Pers:

Het Reizende Gedicht

Op 14 februari 2015, Valentijnsdag, lanceerde Daniëlle Lous een nieuw project Het Reizende Gedicht. Daniëlle Lous, schrijver van Bruggenbouwer, gaf op 14 februari haar gedicht letterlijk uit handen. Bruggenbouwer trok in de vorm van Het Reizende Gedicht een jaar door Nederland om elke week bij een nieuwe lezer te komen, die Daniëlle onbekend was.

Ook nu reist een van haar gedichten, het gedicht ‘Vrij’ het land door. Op 21 juni gaf Daniëlle Lous haar gedicht uit handen. Eind juni 2017 komt het gedicht weer bij haar terug.

Het Reizende Gedicht op Facebook.

Actueel thema

Daniëlle Lous schrijft gedichten, waaronder het gedicht Bruggenbouwer. Ze kreeg het idee aangereikt om een van haar gedichten het land in te sturen in de vorm van het project Het Reizende Gedicht. Daniëlle koos bewust voor Bruggenbouwer om dit project inhoud te geven vanuit de behoefte een brug te slaan tussen mensen.
Het Reizende Gedicht Bruggenbouwer vond plaats tussen 14 feb 2015 – 2016.

Contactgegevens

Neem contact op met Daniëlle Lous via mail, graag voorzien van naam, mobiele nummer en onderwerp door op contact me onderaan de pagina te klikken. Graag tot horens!

Tel: +31 6 22062506
Email: danielle@fabulousbeing.com

Zangles: Kaatsheuvel
Workshops: Tilburg en op aanvraag op locatie
Bars: Kaatsheuvel, Middelburg en op locatie