Lifecoaching

Daniëlle gaat met je in een gesprek een op een (via zoom) of op locatie. In het gesprek stelt ze vragen en geeft ruimte om tot een ander perspectief te komen. Het antwoord is altijd al in jou aanwezig. Het ontgrendelen daarvan is een mooie ontdekkingsreis. Daniëlle biedt tools, oefeningen en de ruimte om jezelf te zijn.

Reacties:

“De problemen waarvoor ik bij jou terecht kwam zijn verdwenen maar ik blijf afspraken met je maken, want hoe mooi kan het nog worden!” – Marielle
Dankjewel Daniëlle voor weer een fantastische clearing. Geweldig zoals jij mij iedere keer weer ingesleten patronen kan laten zien en met een staaltje omdenken, de weg wijst naar helderheid.
Ik heb al veel inzichten aan jou te danken, en dat heeft mijn leven een positieve wending gegeven. Dank je wel voor alles! De problemen waarvoor ik bij jou terecht kwam zijn verdwenen maar ik blijf afspraken met je maken, want hoe mooi kan het nog worden!

“Ik ben ervan overtuigd dat ik met twee sessies een betere persoon en een betere muzikant ben geworden.” – Kevin van den Elzen, professioneel drummer
“Toen ik Danielle benaderde voor een sessie voelde ik meteen vertrouwen. Ze luisterde naar mijn verhaal en stelde precies de juiste vragen om me weer op mijn goede pad te brengen. Ik ben ervan overtuigd dat ik met twee sessies een betere persoon en een betere muzikant ben geworden.”

“Haar coaching is verhelderend, ontwapenend, met veel humor, vol eye openers, altijd zeer accuraat, doeltreffend en snel toepasbaar, warm en bovenal ook zeer persoonlijk.” – Annemarie Lauretta (zangeres, actrice)
Daniëlle is op veel verschillend gebied een super coach – ze heeft me op verschillende vlakken ontzettend kunnen helpen.
Haar coaching is verhelderend, ontwapenend, met veel humor, vol eye openers, altijd zeer accuraat, doeltreffend en snel toepasbaar, warm en bovenal ook zeer persoonlijk. Ze weet heel goed precies in te haken op de meest rake punten en je zo weer tien stappen vooruit te helpen.

Ze heeft mij kennis leren maken met energetisch werk, wat op verschillend vlak een grote impact heeft mogen hebben en dit heeft al veel mooie dingen in gang mogen zetten.
Ook zanglessen met een energetische touch – een wereld aan mogelijkheden!
Daniëlle is een vrouw met hart voor haar werk, en ik ben blij met de bijdrage die haar coaching mij brengt!