CVT Vocal Coach: Zanglessen, Workshops, Stemcoaching, Koorcoaching, Bedrijfsworkshops

Vocal Coach CVT

Danielle is vocal coach. Elke stem is anders. Dat ‘anders zijn’ oftewel totaal jezelf en authentiek dat is wat het verschil maakt. Het lichaam daarbij met het grootste gemak laten doen wat je artistiek wilt bereiken is Daniëlle’s drive tijdens het coachen.
Daniëlle maakt gebruik van CVT (Wat is complete vocal technique?), het stretchen van het bindweefsel (connective tissue, fascia) en lichaamswerk. Ze screent het lijf om door middel van concrete oefeningen blokkades op te heffen; ze stelt vragen waardoor je mindset verandert en je dus anders gaat zingen. Elke coaching is gericht op wat voor jou werkt op dat moment. Wat anderen zeggen (testiomonials)

Naast vocal coaching, geeft Daniëlle auditietraining en pitch & presentatieworkshops.  Ook geeft ze koorcoachings & bedrijfstrainingen. Daniëlle is daarnaast trainer in bewustzijn (in groepen en individueel)

Woon je niet in Brabant? Geen probleem, via Skype heeft Daniëlle heel goede ervaringen met coachings (inter)nationaal.

Eigenheid

Wat wil jij vertellen met het lied, de tekst en de compositie? Wat is er te vinden om je eigenheid, jouw pure verhaal elke keer boven water te krijgen. En wat als je dat elke keer dat je hetzelfde lied zingt met gemak kan aanpassen naar datgene waar het moment voor jou om vraagt. Daniëlle biedt concrete tools om te interpreteren, te presenteren en die expressie in het lied te kiezen en aan te passen naar believen. Zo kan je kiezen helemaal jij te zijn in het lied en andere mogelijkheden te kiezen wanneer je dat wenst.
CVT-teacher

Techniek CVT

Aan de hand van jouw wensen, biedt Daniëlle concrete handvatten en mogelijkheden. Met haar 18 jaar coaching-ervaring weet Daniëlle snel te analyseren, waar te nemen en keuzes te bieden, die jij concreet kan toepassen. Haar humor en oog voor wie jij bent, biedt ruimte om in een ontspannen sfeer jouw mogelijkheden met je stem te verruimen, of je nou beginner, amateurzanger(es) of professional bent; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat is CVT

Complete Vocal Technique (CVT) is revolutionair op het gebied van zangtechniek en wordt wereldwijd gebruikt door professionele zangers en zangeressen in alle muziekstijlen.

CVT is een methode om ALLE geluiden in ALLE stijlen op een verantwoorde manier te maken. CVT heeft geen oordeel over smaak en staat open voor alle stijlen. De methode is het resultaat van meer dan 20 jaar onderzoek door de Deense Cathrine Sadolin.

Wat is CVT?
Bestel het CVTboek

Ervaring

Al sinds 1997 coacht Daniëlle zangers/zangeressen in haar privé praktijk, waaronder auditietraining (inclusief monologen/spel). Daniëlle heeft al vele workshops geleid voor uiteenlopende groepen: middelbare scholieren, diverse koren (gospel, close harmony, pop, theater), particulieren en bedrijven. Daniëlle was Kinder Muzikaalleider van de musical Joseph (Stage Entertainment). Ze verzorgde enkele jaren beroepsoriëntatie zang/muziek/theater voor havo-4 leerlingen van CSW (Middelburg) en ze heeft anderhalve maand dagelijks zanglessen gegeven aan kinderen van weeshuis Blessed Generation in Kenia, met aansluitend een optreden in Nairobi.
Daniëlle is geautoriseerd CVTdocente. Momenteel is Daniëlle vocal coach in haar eigen lespraktijk en geeft workshops door heel NL (en daarbuiten).

Opleiding

2017: Officiële update CVTteacher (CVI, Kopenhagen (DK), Cathrine Sadolin)
2014 – heden: Host – Connective Tissue Stretching, vocal workshops-Sanne Graulund (DK)
2016: CVTworkshop Ulrik Elholm (DK) (CVT + update nieuwste research)
2015: Officiële Update CVTteacher (CVI, Kopenhagen (DK), Cathrine Sadolin) 2015: CVTworkshop Ulrik Elholm (DK) (CVT + update nieuwste research)
2014: Vocal coaching Connective Tissue Stretching, Sanne Graulund (DK)
2014: CVT tweedaagse workshop Cathrine Sadolin en KNO-arts Julian McGlashan (update research)
2011-2014: 3 year singer/teacher course Complete Vocal Institute, in Kopenhagen
2011: Privécoaching CVT, door Jeroen Manuhutu
2011: Cursus Introductie CVT, door Inge Rambags
2009: Cursus EVT(S) level advanced II, door Helga Westmark (uit Zweden)
2006: Cursus EVT(S) level I&II, door Helga Westmark en Dorte Hyldstrup
1994-1998: Brabants Conservatorium Zang geïmproviseerde muziek (dm), diploma 1998