Reacties op coachen/trainingsacteren binnen bedrijven

“Haar enthousiasme, positieve uitstraling en menselijke warmte werken aanstekelijk. Danielle maakt echt verbinding.” – Olof de Jong (manager personeel & organisatie Klaverblad
Danielle heeft voor ons een prachtig Klaverbladlied geschreven over waarden, ontwikkelingen en veranderingen binnen onze organisatie. Dit lied hebben alle leidinggevenden met elkaar gezongen onder begeleiding van Danielle. Dit was een groot succes! Danielle weet heel snel een vertrouwde sfeer te creëren zodat mensen uit hun comfortzone komen en uit volle borst meezingen. Haar enthousiasme, positieve uitstraling en menselijke warmte werken aanstekelijk. Danielle maakt echt verbinding. Daarnaast kan ze ook nog eens goed zingen! 

“We hebben genoten van jouw workshop. Muziek verbindt. En dat heb jij op een geweldige manier laten zien!” – Thea van Blitterswijk (Ronde Tafelhuis Tilburg)
“We hebben genoten van jouw workshop. Muziek verbindt. En dat heb jij op een geweldige manier laten zien! Wat superfijn dat jij er was. Een heerlijk lied heb je voor ons geschreven. Dat zal nog vaak uit vele monden klinken!  Het is per slot van rekening het volkslied geworden zoals onze afghaanse mensen al zeiden. Jouw start was super en maakte er meteen een feest van. Dank je wel!”

“In een korte tijd weet ze een sfeer te creëeren waarin mensen zich durven te laten zien.” – Decie Bierings (trajectadviseur servicecentrum Studie&Beroep ROC West-Brabant) 
“Danielle verzorgt workshops aan onze mbo studenten/docentenop het gebied van presentatie technieken. Dit doet zij met veel passie en energie. In een korte tijd weet ze een sfeer te creëeren waarin mensen zich durven te laten zien.” 

“Ze verstaat de kunst om met medewerkers waarlijk contact te maken, aan te haken bij hun sterke punten, mogelijke veranderweerstand te laten overwinnen en het geleerde daadwerkelijk te praktiseren.” – Roel Stapper (Duurzaamheid in de uitvaartbranche)
“Moet je goed kunnen luisteren om mooi te kunnen zingen?
Daniëlle kan heel mooi zingen.
En …. ze kan heel goed luisteren. En kijken. En waarnemen wat er in iemands hoofd gebeurt en wat iemand voor gedrag vertoont en waarom.
Daniëlle heeft bij ons meerdere trainingen verzorgd met als doel onze medewerkers meer bewust te maken van hun eigen kwaliteiten en deze beter te laten werken in het contact met klanten.
Waarom vertoon je bepaald gedrag? Hoe komt dat over op anderen?
Past dit gedrag wel bij jouw kwaliteiten? Hoe kun je het ook anders, beter doen?
Daniëlle is er heel goed in om medewerkers zelf de antwoorden op deze vragen te laten geven. Ze verstaat de kunst om met medewerkers waarlijk contact te maken, aan te haken bij hun sterke punten, mogelijke veranderweerstand te laten overwinnen en het geleerde daadwerkelijk te praktiseren.
Wij zijn blij met haar.” 

“Wie de kans krijgt te werken met Daniëlle, adviseer ik deze kans met beide handen aan te grijpen.” – Judith Deliën (Ondernemer met Ivy Career)
“Ik heb Daniëlle als een bevlogen en enthousiaste actrice/zangeres leren kennen. Zij heeft voor de persoonlijke ontwikkeling van mijn klanten de rol van trainingsacteur op zich genomen. Tijdens rollenspellen werden de vorderingen van mijn klanten getoetst op het gebied van zelfvertrouwen en vermogen om verbinding te maken. Daniëlle verstaat de kunst om op geloofwaardige wijze tegenspel te bieden in alle mogelijke variaties en het beste uit mensen te halen. Dat doet zij op een heel respectvolle en professionele wijze. Wie de kans krijgt te werken met Daniëlle, adviseer ik deze kans met beide handen aan te grijpen.” 

[edgtf_button size=”medium” type=”solid” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” text=”Ja! Ik wil een workshop” link=”mailto:danielle@fabulousbeing.com”]