Reacties op zang

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik even vergat te fotograferen…zo ontzettend mooi.” –  Remco van Vondelen fotografie
Ik heb Danielle leren kennen op een bruiloft waar ze de zang verzorgde. Ik moet eerlijk zeggen dat ik even vergat te fotograferen…zo ontzettend mooi. Ik vind Danielle ook een hele fijne persoonlijkheid om mee samen te werken, ze heeft inmiddels meerdere shoots bij mij afgenomen. Ik kan haar iedereen aanbevelen! 

“Jij liet met je mooie stem de meest onzegbare emotie voelen
“Daniëlle dankje dat ik je gisteren heb mogen ontmoeten. Jij liet met je mooie stem de meest onzegbare emotie voelen”

“Het is niet alleen de stem. Het is ook interactie met het publiek. Als Daniëlle zingt, dan voel je de emotie.Haar stem raakt de harten van mensen.” – Lowie van Gorp, Van Gorp Uitvaartzorg
“Twee jaar geleden ontving ik een e-mail van Daniëlle. Ze schreef dat ze het een eer zou vinden om bij uitvaarten te zingen. Ik was terughoudend, omdat ik vaker zulke e-mails ontvang en er beperkt vraag was naar live-zang. Daniëlle had een geluidsbestand bijgevoegd dat ik aanklikte. En toen was ik om … De eerste uitvaart waarbij ik Daniëlle zag optreden, was die van mijn eigen moeder. Tijdens de condoleance vroeg iedereen wie toch die fantastische zangeres was die zo prachtig voor ons had gezongen.
Het was het begin van een intensieve samenwerking. Soms bezoeken Daniëlle en ik voorafgaand aan de uitvaart de familie. Ik herinner mij nog heel goed de ontmoeting aan de keukentafel met een echtpaar van wie de man niet lang meer te leven had. Hij en zijn vrouw waren geroerd door het spontane mini-concert dat ze van Daniëlle ontvingen. Het echtpaar zocht samen de liedjes uit die te horen zouden zijn op de uitvaart.
Het is niet alleen de stem. Het is ook interactie met het publiek. Als Daniëlle zingt, dan voel je de emotie onder de nabestaanden. Dan zie ik aan de gezichten dat zij de nabestaanden weet te raken met prachtige liedjes, waarbij “Ik neem jou mee” mijn favoriet is. Ik hoop dat ik nog veel familie kan motiveren om te kiezen voor Daniëlle. Haar stem raakt de harten van mensen.”

“Helder, zuiver, soepel, met net dat extra randje dat haar stemgeluid zo uniek maakt. Daarbij is Daniëlle op toneel een persoonlijkheid waar je niet omheen kunt. En ook niet wilt”. – Rieks Veenker (oud-docent muziek/kunstgeschiedenis, componist, schrijver)
“Van al mijn leerlingen op de middelbare school zijn er drie waarvan ik ooit heb gezegd dat ik verliefd ben geworden op hun stem. Daniëlle is daar één van. Helder, zuiver, soepel, met net dat extra randje dat haar stemgeluid zo uniek maakt. In de loop der jaren is dat alleen maar gegroeid.
Daarbij is Daniëlle op toneel een persoonlijkheid waar je niet omheen kunt. En ook niet wilt. Het was en is telkens weer een feest om met haar te werken. Alhoewel, van werken kun je nauwelijks spreken: het is gewoon genieten.”

“Danielle raakt je. Haar optreden maakt dat je emoties voelt.” – Ria Fennema (manager Blessed Generation Weeshuizen Kenia)
“Danielle raakt je. Haar optreden maakt dat je emoties voelt. Soms een traan omdat je zo met een verhaal mee gaat. Soms de slappe lach omdat er iets gebeurt wat je echt totaal niet verwacht met die : ”Verschrikkelijke mooie stem . Absolute garantie voor leuke avond uit!” 

“Daniëlle heeft een prachtige stem, ze neemt je mee, ze boeit en kan verbinden via haar muziek.”
Annita Schuiten
 (AHAM vastgoed)
Daniëlle zong bij ons tijdens een zakelijk diner voor een kleine groep aanwezigen. Het effect was groots. Gelijk was er sfeer en waren we allemaal even publiek. We luisterden naar prachtige nummers speciaal gekozen voor de aanwezigen. Het was een fantastische manier om de avond te starten. Daniëlle heeft een prachtige stem, ze neemt je mee, ze boeit en kan verbinden via haar muziek. Haar optreden maakte de avond extra bijzonder, een aanrader!

“Danielle gebruikt haar stem als een prachtig instrument… helder en prettig om naar te luisteren als spreker, warm en zeer ontroerend als zangeres.” Mieke Brekelmans, uitvaartverzorger
Danielle…tja, welke recommendation doet recht aan haar capaciteit? Een open, vriendelijke dame met een stem die staat als een huis. Danielle gebruikt haar stem als een prachtig instrument… helder en prettig om naar te luisteren als spreker, warm en zeer ontroerend als zangeres. Daar waar een ‘grijsgedraaid’ nummer me weinig meer kan bekoren, weet Danielle me met datzelfde nummer steeds te ontroeren. Ik ben er trots op, dat Danielle zowel als persoon als artiest tot mijn ‘persoonlijke kring’ hoort. Overtuig jezelf en luister naar haar zang van Lieve Liedjes!

“Ze raakt me,omdat ze voelt en weet wat ze zingt.”- Gepke Witteveen (Actrice, programmeur Stichting Première Parterre)
“Als Daniëlle zingt ga ik altijd rechterop zitten. Ze raakt me, omdat ze voelt en weet wat ze zingt. Vaak gepaard met een fikse dosis humor.
Dit gecombineerd met een prettige verschijning en een lichtje in haar ogen. Kortom: een geschenk! Ik hoop deze bijzondere vogel nog vaak te horen!!”

“Ons gevoel, prachtig verwoord” – Patty Verboord (huwelijk)
“Ons gevoel, prachtig verwoord. Zoals we het zelf nooit zouden kunnen omschrijven. We hebben zelf alle liedjes kunnen kiezen, Danielle stond overal voor open. Zo werd de dienst zo persoonlijk als mogelijk. Danielle zong de woorden die wij graag wilden vertellen. We luisteren de liedjes nog elke dag terug. Dat geeft troost, het geeft kracht. Door familie en vrienden wordt nog veel nagepraat over de prachtige muzikale omlijsting van de dienst. Ondanks het verdriet maakt ons dat trots! “

“Ze weet de juiste snaar te raken en kan juist door het heel klein te houden een sterke emotie overbrengen.” – Jacodine van de Velde (Schrijver)
“Daniëlle is een zangeres die de gave heeft mij te emotioneren met haar optreden. Ze weet de juiste snaar te raken en kan juist door het heel klein te houden een sterke emotie overbrengen. De kracht zit hem voor mijn gevoel in haar openheid, die ook van pas komt in de gevatte cabaret die ik van haar heb mogen zien!” 

“Danielle Lous? Een veelzijdige zangeres met alle benodigde ingrediënten zoals: echtheid, power, liefdevol, gever, teamspeler en…….humor” – Harry Hendriks – gitarist/zanger

“Als Danielle zingt raakt dat je tot in je ziel.”- Tessa Maas
“Als Danielle zingt raakt dat je tot in je ziel. Met haar mimiek en prachtige stem weet zij velen te raken.”

“De teksten die door haar gezongen worden, komen tot leven en laten je vergeten wat je aan het doen bent/was”
David van der Linden (Galerie Bonnard)
“Al drie maal zong Daniëlle bij een opening in onze galerie. Haar zang is ontroerend en mooi. De teksten die door haar gezongen worden, komen tot leven en laten je vergeten wat je aan het doen bent/was. Bovendien is Daniëlle een fijn en warm mens, dit is te horen als ze zingt. Je voelt dat ze het meent met je. Wij verheugen ons al op een volgend optreden bij ons in de galerie.”

“Ze deed het zo mooi, dat ik de week erop aan haar dacht toen een andere familie graag een zangeres wilde in de kerk.”
Els Hogervorst, uitvaartverzorger

Ik leerde Daniëlle kennen toen een familie haar vroeg te zingen bij de (kerkelijke) uitvaart van hun vader. De familie kende Daniëlle van een eerdere uitvaart. Daniëlle zong de (niet kerkelijke) liedjes heel mooi met de begeleiding van haar pianist. Ze deed het zo mooi, dat ik de week erop aan haar dacht toen een andere familie graag een zangeres wilde in de kerk. Deze keer werd ze begeleid door gitarist Harry. Op mijn vraag of ze ook wilden spelen en zingen op de begraafplaats was het antwoord “natuurlijk”. Ook dat was erg mooi. Daniëlle heeft een goed gevoel voor de situatie en heeft een uitgebreid repertoire. Het was fijn samenwerken, Danielle, dank je wel !!

“Daniëlle is een kanjer, een vakvrouw én een fijn en mooi mens; en daarmee een verademing om mee te werken! ” – Rob van Tilburg (ritueel begeleider bij afscheid, marketingcoördinator Monuta Tom van Dijk)
“Ongeveer een jaar geleden zag ik op Facebook een berichtje van Daniëlle, collega ritueelbegeleider, dat je een verzoeknummer bij haar kon opgeven die zij vervolgens voor je zou zingen. Ik dacht, ik ga het Daniëlle meteen maar eens lekker moeilijk maken, en vroeg om ‘Empire State of Mind’ van Alicia Keys. Maar wat schetste mijn verbazing. Een paar uur later al had ik een appje van Daniëlle, waarop zij loepzuiver de stad ‘New York’ bezong zoals ik dacht dat alleen Alicia Keys dat kon. En daarmee was meteen het idee ontstaan voor twee herinnermiddagen die we vanuit Monuta Tom van Dijk in maart organiseerden speciaal voor de nabestaanden die wij eerder mochten begeleiden bij een uitvaart.
Daniëlle kwam, zong en overwon… Met haar prachtige en gevoelige stem, maar ook met haar innemende persoonlijkheid zong ze voor de aanwezigen persoonlijk ‘hun’ liedje. Daniëlle bezorgde ook mij daarbij meerdere malen kippenvel, een brok in de keel en tranen in de ogen van ontroering. Niet voor niets kregen we na afloop reacties van aanwezigen als:
“Daniëlle Lous en Harry Hendriks waren zo stil en krachtig aanwezig en de muziek was zo mooi uitgevoerd met zoveel liefde en begrip.”

“De muziek en zangeres was schitterend; het kwam bij mij echt binnen.”
Ook als ritueelbegeleider hebben wij Daniëlle daarna meerdere malen in mogen zetten bij het begeleiden van families bij het afscheid nemen van een dierbare. Eveneens naar volle tevredenheid, van zowel de familie als van ons. Een blijvertje dus!
Kortom, Daniëlle is een kanjer, een vakvrouw én een fijn en mooi mens; en daarmee een verademing om mee te werken! 

“Danielle zingt de sterren van de hemel. Als zij begint te zingen dan word je er even stil van.” – Tim Geluk (webredacteur/webcaremanager, videoproducent en online communicatieadviseur)
“Danielle zingt de sterren van de hemel. Als zij begint te zingen dan word je er even stil van. Met haar vrolijke, energieke aanwezigheid en haar goed ontwikkelde zangtalent neemt ze je mee in haar muziek, of het nu om een liedje, een theatervoorstelling of een muziekoptreden gaat.”