Tel: +31 6 22062506

Spreker / woorddienst begeleider bij afscheid

Spreker

Sinds 2017 begeleidt Daniëlle families bij afscheid. Ze biedt hen de mogelijkheid het afscheid zo vorm te geven, dat het volledig past bij de overledene en bij hen – de nabestaanden. Daniëlle leidt en spreekt op de uitvaart. De uitvaart wordt heel eigen, omdat Daniëlle uitgaat van de specifieke voorkeuren en de sfeer vooral heel persoonlijk houdt.

Daniëlle ziet een uitvaart niet als een eindstation, maar als een begin van de nieuwe vorm. Het is niet alleen stilstaan bij het overlijden, het is het vieren van het leven van de persoon die ons leven heeft aangeraakt en heeft gekleurd.

Combi zang & spreken

Vaak combineert Daniëlle het spreken met zingen – wat magisch is. Muziek spreekt waar woorden tekort schieten. Lees hier meer over uitvaartmuziek.

Daniëlle zingt met gitarist Harry Hendriks in Lieveliedjes of pianist Mark van den Beemt.

Reacties

“Je hebt fantastisch gesproken, prachtig gezongen met de altijd mooi spelende Harry Hendriks op gitaar. Ik heb genoten van je prachtige zang waarbij je de grenzen van heel emotioneel en heel ingetogen perfect weet op te zoeken. Je bent gezegend met zo’n prachtige stem!”

“Dank weer voor je mooie en inspirerende woorden. En natuurlijk voor de prachtige liedjes, samen met Harry (niet te vergeten!). Ze kwamen bij veel mensen binnen.”

Overig

Naast het leiden en spreken bij uitvaarten, geeft Daniëlle interactieve lezingen en toespraken over o.a.  het bewustzijn omtrent afscheid, nieuwe vorm en het maken van keuzes bij deze (en andere) thema’s.

Daniëlle Lous studeerde zang aan het conservatorium. Ze heeft jarenlange ervaring in het spreken voor groepen.