Tel: +31 6 22062506

Reacties voorstelling NAAKT&album My Song For You, lees hier

“De teksten die door haar gezongen worden, komen tot leven en laten je vergeten wat je aan het doen bent/was” – David van der Linden (Galerie Bonnard)
“Al drie maal zong Daniëlle bij een opening in onze galerie (Galerie Bonnard). Haar zang is ontroerend en mooi. De teksten die door haar gezongen worden, komen tot leven en laten je vergeten wat je aan het doen bent/was. Bovendien is Daniëlle een fijn en warm mens, dit is te horen als ze zingt. Je voelt dat ze het meent met je. Wij verheugen ons al op een volgend optreden bij ons in de galerie.”

Lees meer testimonials zang

“Of je nou al 30 jaar professioneel zingt of net aan het begin van je carrière staat: een zangcoaching sessie bij Daniëlle is meer dan gewoon goeie coaching. Het is een belevenis.” -Marleen van der Loo ( zangeres en actrice)

“Of je nou al 30 jaar professioneel zingt of net aan het begin van je carrière staat: een zangcoaching sessie bij Daniëlle is meer dan gewoon goeie coaching. Het is een belevenis. Of je nou behoefte hebt aan personal coaching, puur zangtechnische aanwijzingen of het opheffen van emotionele of fysieke blokkades, ze weet direct de vinger op de ‘zere plek’ te leggen.
Het maakt eigenlijk niet uit in welke staat van zijn ik bij haar de deur binnenstap, ik kom er altijd opgewekt en vol energie weer vandaan.
Ze weet haar zangtechnische kennis perfect te combineren met haar feilloze mensenkennis en intuïtie. Zingen is zoiets persoonlijks en kwetsbaars maar met haar vakkundigheid warmte en positiviteit weet Daniëlle je altijd naar een hoger plan te tillen.” 

Lees meer testiomonials vocal coaching

“Als voice-over is ze fantastisch te regisseren. Natuurlijk heeft dat iets te maken met de stembeheersing die je als zangeres moet hebben, maar het is meer dan dat.” -Paul Cupido (sound designer Studio C72 Hilversum)

“Daniëlle is een ervaren talent met een levendig, toegankelijk en ‘echt’ geluid. Als voice-over is ze fantastisch te regisseren. Natuurlijk heeft dat iets te maken met de stembeheersing die je als zangeres moet hebben, maar het is meer dan dat. Het is precies de waarde die in het enorme stemmenaanbod vaak ontbreekt. Met Daniëlle maak je producties die duidelijk onderscheidend zijn. Highly Recommended! “

Lees meer testimonials Voice-Over

“Danielle is een echte aanrader voor koren die verder willen.” – Michel de Valk  Dirigent/musicus

“Danielle is een gedreven zangcoach die met veel energie mijn popkoor coachte en het inwijdde in de CVT.  Ze weet de mensen enthousiast te maken en zorgt dat zelfs de sceptici zich aan haar overgeven. Met haar zeer ruime kennis over CVT en zingen in het algemeen zorgt ze voor veel handvatten die voor de amateurzanger meteen bruikbaar zijn. Danielle werkte aan de hand van het koorrepertoire en bracht hierin tekstbeleving door middel van zangtechnische verbeteringen. Ondanks het harde werken wat het koor tijdens de coaching moet voelt het nooit als ‘echt werken’. Met een groot gevoel voor spanning en ontspanning brengt ze het popkoor naar grotere hoogte. De samenwerking met mij als dirigent tijdens haar coaching verloopt altijd zeer soepel en met wederzijds respect voor ieders vaardigheden. Danielle is een echte aanrader voor koren die verder willen.”

Lees meer testimonials Koorcoaching

“Haar enthousiasme, positieve uitstraling en menselijke warmte werken aanstekelijk. Danielle maakt echt verbinding.”
Olof de Jong (manager personeel & organisatie Klaverblad)

“Danielle heeft voor ons een prachtig Klaverbladlied geschreven over waarden, ontwikkelingen en veranderingen binnen onze organisatie. Dit lied hebben alle leidinggevenden met elkaar gezongen onder begeleiding van Danielle. Dit was een groot succes! Danielle weet heel snel een vertrouwde sfeer te creëren zodat mensen uit hun comfortzone komen en uit volle borst meezingen. Haar enthousiasme, positieve uitstraling en menselijke warmte werken aanstekelijk. Danielle maakt echt verbinding. Daarnaast kan ze ook nog eens goed zingen!” 

Lees meer testimonials bedrijfsworkshops/trainingen

“De volgende dag kon ik het bijna niet geloven. Ik kon mijn pols weer draaien! Voor het eerst in 10 jaar, zonder beperking en pijn!”
Nikita van Nimwegen


“Na een val van mijn paard en 3 operaties verder, verspreid over totaal 10 jaar, kon ik nauwelijks mijn linker-pols bewegen en had ik vaak pijn. Iets waarmee ik zou moeten leren leven aldus de chirurgen. Altijd heb ik geweten dat er iets mogelijk moest zijn waardoor ik niet zo beperkt zou blijven. Danielle heeft voor mij bevestigd dat alles mogelijk is.
Danielle heeft tijdens een Bars Class processen en clearings gedaan op mijn pols. De volgende dag kon ik het bijna niet geloven. Ik kon mijn pols weer draaien! Voor het eerst in 10 jaar, zonder beperking en pijn! Sindsdien merk ik dat ik mijn linker-pols overal weer bij betrek in het dagelijkse leven alsof er nooit iets gebeurd is. Bedankt Danielle! Hoe wordt het nog beter dan dit en wat is er nog meer mogelijk?!”

Lees meer testimonials van Access Sessies