Zang

“De teksten die door haar gezongen worden, komen tot leven en laten je vergeten wat je aan het doen bent/was” – David van der Linden (Galerie Bonnard)
“Al drie maal zong Daniëlle bij een opening in onze galerie (Galerie Bonnard). Haar zang is ontroerend en mooi. De teksten die door haar gezongen worden, komen tot leven en laten je vergeten wat je aan het doen bent/was. Bovendien is Daniëlle een fijn en warm mens, dit is te horen als ze zingt. Je voelt dat ze het meent met je. Wij verheugen ons al op een volgend optreden bij ons in de galerie.”

Voice-over

“Als voice-over is ze fantastisch te regisseren. Natuurlijk heeft dat iets te maken met de stembeheersing die je als zangeres moet hebben, maar het is meer dan dat.” -Paul Cupido (sound designer Studio C72 Hilversum)

“Daniëlle is een ervaren talent met een levendig, toegankelijk en ‘echt’ geluid. Als voice-over is ze fantastisch te regisseren. Natuurlijk heeft dat iets te maken met de stembeheersing die je als zangeres moet hebben, maar het is meer dan dat. Het is precies de waarde die in het enorme stemmenaanbod vaak ontbreekt. Met Daniëlle maak je producties die duidelijk onderscheidend zijn. Highly Recommended!“

Naakt

“De voorstelling ‘naakt ‘ heeft me geraakt met name door de kwetsbaarheid die in alle echt- en oprechtheid wordt getoond” – Marjan Francke (oud-theater directeur De Mythe Goes)

“Zowel in de muziek als in het ‘verhaal.’ Daniëlle heeft een hele mooie stem die je nieuwsgierig maakt naar meer. Deze voorstelling houdt je dagen nadien nog bezig. Al is het maar om het feit dat je niet alles direct een plekje kunt geven en dat er wat mij betreft ontwikkeling in zit” 

Vocal Coaching

“Of je nou al 30 jaar professioneel zingt of net aan het begin van je carrière staat: een zangcoaching sessie bij Daniëlle is meer dan gewoon goeie coaching. Het is een belevenis.” -Marleen van der Loo ( zangeres en actrice)

“Of je nou behoefte hebt aan personal coaching, puur zangtechnische aanwijzingen of het opheffen van emotionele of fysieke blokkades, ze weet direct de vinger op de ‘zere plek’ te leggen.
Het maakt eigenlijk niet uit in welke staat van zijn ik bij haar de deur binnenstap, ik kom er altijd opgewekt en vol energie weer vandaan.
Ze weet haar zangtechnische kennis perfect te combineren met haar feilloze mensenkennis en intuïtie. Zingen is zoiets persoonlijks en kwetsbaars maar met haar vakkundigheid warmte en positiviteit weet Daniëlle je altijd naar een hoger plan te tillen.” 

Koorcoaching

“Danielle is een echte aanrader voor koren die verder willen.” – Michel de Valk  Dirigent/musicus

“Danielle is een gedreven zangcoach die met veel energie mijn popkoor coachte en het inwijdde in de CVT.  Ze weet de mensen enthousiast te maken en zorgt dat zelfs de sceptici zich aan haar overgeven. Met haar zeer ruime kennis over CVT en zingen in het algemeen zorgt ze voor veel handvatten die voor de amateurzanger meteen bruikbaar zijn. Danielle werkte aan de hand van het koorrepertoire en bracht hierin tekstbeleving door middel van zangtechnische verbeteringen. Ondanks het harde werken wat het koor tijdens de coaching moet voelt het nooit als ‘echt werken’. Met een groot gevoel voor spanning en ontspanning brengt ze het popkoor naar grotere hoogte. De samenwerking met mij als dirigent tijdens haar coaching verloopt altijd zeer soepel en met wederzijds respect voor ieders vaardigheden. Danielle is een echte aanrader voor koren die verder willen.”

Bedrijven

“Haar enthousiasme, positieve uitstraling en menselijke warmte werken aanstekelijk. Danielle maakt echt verbinding.”
Olof de Jong (manager personeel & organisatie Klaverblad)

“Danielle heeft voor ons een prachtig Klaverbladlied geschreven over waarden, ontwikkelingen en veranderingen binnen onze organisatie. Dit lied hebben alle leidinggevenden met elkaar gezongen onder begeleiding van Danielle. Dit was een groot succes! Danielle weet heel snel een vertrouwde sfeer te creëren zodat mensen uit hun comfortzone komen en uit volle borst meezingen. Haar enthousiasme, positieve uitstraling en menselijke warmte werken aanstekelijk. Danielle maakt echt verbinding. Daarnaast kan ze ook nog eens goed zingen!” 

BARSsessie

“Heerlijk hoe Danielle kooien en zelf zorgvuldig opgebouwde dwangbuizen op een lichte manier helpt te openen.”
Anneke Witte – van den Broek – Psychotherapeut & Psycholoog

De herinnering aan mijn eerste barssessie bij Danielle zal me nog lang bijblijven. De terugrit naar huis zat ik bomvol energie. Zalig was dat!
De nawerking was ook super. Vooral voelde ik bij mezelf meer lichtheid en ruimte. Heerlijk om zo bevrijd te kunnen worden van een aantal van je eigen (niet helpende) waarheden. Onwaarheden die je hebt vastgemaakt.
Heerlijk hoe Danielle kooien en zelf zorgvuldig opgebouwde dwangbuizen op een lichte manier helpt te openen. Hoe fijn is dat? En hoe wordt het nog beter?
Dank Danielle voor het faciliteren naar meer toegang tot mijn eigen wijsheid. Heel erg waardevol voor mij, wat jij telkens mee helpt openen. En wat is er nog meer mogelijk?

Clearingsessie

“Telkens weer laat ze je van opluchting huilen of lachen. Want dat is eigenlijk hetzelfde…” – Nadia Eversteijn – leerkracht
“Op sommige zaken in je leven loop je keer op keer muurvast. Gedrag van anderen of – nog lastiger! – van jezelf, dat je frustreert, ergert, kwetst…

Het zijn die zaken waar Danielle feilloos de angel uit weet te trekken. Vaak blijkt het heel ergens anders pijn te doen dan je in eerste instantie dacht. Of blijkt er zelfs geen echte pijn te zijn!

Hoe vaak je ook meedoet aan Danielles calls en bars, het went nooit. Haar antwoord is altijd anders, origineler, lichter, makkelijker dan je had kunnen bedenken. Telkens weer laat ze je van opluchting huilen of lachen. Want dat is eigenlijk hetzelfde…”

Symphonysessie

“De volgende dag kon ik het bijna niet geloven. Ik kon mijn pols weer draaien! Voor het eerst in 10 jaar, zonder beperking en pijn!”
Nikita van Nimwegen


“Na een val van mijn paard en 3 operaties verder, verspreid over totaal 10 jaar, kon ik nauwelijks mijn linker-pols bewegen en had ik vaak pijn. Iets waarmee ik zou moeten leren leven aldus de chirurgen. Altijd heb ik geweten dat er iets mogelijk moest zijn waardoor ik niet zo beperkt zou blijven. Danielle heeft voor mij bevestigd dat alles mogelijk is.
Danielle heeft tijdens een Bars Class processen en clearings gedaan op mijn pols. De volgende dag kon ik het bijna niet geloven. Ik kon mijn pols weer draaien! Voor het eerst in 10 jaar, zonder beperking en pijn! Sindsdien merk ik dat ik mijn linker-pols overal weer bij betrek in het dagelijkse leven alsof er nooit iets gebeurd is. Bedankt Danielle! Hoe wordt het nog beter dan dit en wat is er nog meer mogelijk?!”