Ceremoniespreker op jullie huwelijk

Ceremoniespreker

Ja! Jullie gaan elkaar het ja-woord geven. Van harte gefeliciteerd. En nu ben je op zoek naar een ceremoniespreker die op jullie dag de juiste toon raakt. Daniëlle gaat graag met jullie in gesprek om jullie wensen (en ook wat je niet wilt) te bespreken. Ze wil er graag achter komen wie jullie zijn en wat jullie beweegt om zo een prachtige ceremonie met en voor jullie in elkaar te zetten. Want het moet helemaal kloppen.

Neem contact op

Hoe gaan we te werk

Daniëlle gaat met jullie in gesprek, stelt vragen en zet de ceremonie in elkaar. Ook zal Daniëlle contact leggen met jullie getuigen, de ceremoniemeester(s) om tot een persoonlijke, authentieke ceremonie te komen.

Op de dag zelf zal ze jullie in het zonnetje zetten en de dag net dat extra speciale gouden randje geven. Daniëlle staat bekend om haar betrokkenheid, authenticiteit, haar humor en doortastendheid.

Combi zang & spreken

Vaak combineert Daniëlle het spreken met zingen – wat magisch is. Muziek spreekt waar woorden tekort schieten.

Daniëlle zingt die liedjes die voor jullie van betekenis zijn. Dat doet ze met gitarist Harry Hendriks in Lieveliedjes of pianist Mark van den Beemt.

Reacties (testimonials)

“Heel blij met alle woorden van Daniëlle, wij zouden haar absoluut aanbevelen!” – Julia & Pieter
Daniëlle is ceremoniespreker geweest op onze bruiloft in augustus 2023. Vanaf het eerste gesprek wisten we zeker dat dit een goede match zou zijn. Daniëlle is een lieve, spontane vrouw. We waren erg onder de indruk van wat ze op papier heeft gekregen op basis van een gesprek en een vragenlijst.

Wij kijken terug op een ceremonie die waardevol is en nooit meer vergeten wordt. Niet door ons maar zeker ook niet door onze gasten die eveneens onder de indruk waren van haar warmte, professionaliteit én spraakkunst. Heel blij met alle woorden van Daniëlle, wij zouden haar absoluut aanbevelen!

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik even vergat te fotograferen…zo ontzettend mooi.” –  Remco van Vondelen fotografie
Ik heb Danielle leren kennen op een bruiloft waar ze de zang verzorgde. Ik moet eerlijk zeggen dat ik even vergat te fotograferen…zo ontzettend mooi. Ik vind Danielle ook een hele fijne persoonlijkheid om mee samen te werken, ze heeft inmiddels meerdere shoots bij mij afgenomen. Ik kan haar iedereen aanbevelen! 

“Ons gevoel, prachtig verwoord” – Patty Verboord (huwelijk)
“Ons gevoel, prachtig verwoord. Zoals we het zelf nooit zouden kunnen omschrijven. We hebben zelf alle liedjes kunnen kiezen, Danielle stond overal voor open. Zo werd de dienst zo persoonlijk als mogelijk. Danielle zong de woorden die wij graag wilden vertellen. We luisteren de liedjes nog elke dag terug. Dat geeft troost, het geeft kracht. Door familie en vrienden wordt nog veel nagepraat over de prachtige muzikale omlijsting van de dienst. Ondanks het verdriet maakt ons dat trots! “

Meer ervaringsverhalen