Bedrijfstraining – jouw stem, jouw visitekaartje

Hoe pikken mijn toehoorders de kern van mijn boodschap op?

Merk je weleens dat je boodschap niet overkomt zoals je die bedoelt? Heb je last van weinig overredingskracht of word je moe van praten?

Wist je dat je stemgebruik voor een groot gedeelte bepaalt hoe ontspannen of gespannen jouw toehoorders je boodschap kunnen oppikken? Of dat nou is tijdens een bedrijfspresentatie, een businessmeeting of in gesprekken een op een. Jouw stem is je visitekaartje van je boodschap.

Stemcoach Daniëlle Lous maakt vaak presentaties van bedrijven en afdelingen mee, waarbij de boodschap niet helemaal of helemaal niet over het voetlicht komt. Dat kan anders! Iets wat een grote verandering teweeg brengt, is het stemgebruik (denk aan volume, timing van woorden, intonatie en timbre). Daniëlle coacht werknemers, werkgevers en zzp-ers op stemgebruik en biedt praktische handvatten om op elke presentatie, in elk bedrijfsgesprek, tijdens netwerkborrels of overleg duidelijker voor de dag te komen.

Stemgebruik afgestemd op jouw stem, jouw verhaal en de wensen binnen het bedrijf.

Zie ook bedrijfsworkshops zang & spel voor teambuilding.

Contactgegevens

Neem contact op met Daniëlle Lous via mail, graag voorzien van naam, mobiele nummer en onderwerp door een email te sturen naar het volgende emailadres: danielle@fabulousbeing.com

Tel:+31 6 22062506