NAAKT – Theatervoorstelling over de kwetsbaarheid van zichtbaar zijn

Vreemde eend in de bijt? In deze voorstelling vertelt, zingt en dicht Daniëlle over hoe anders “anders zijn” kan zijn. Over labels en oordelen, vrij zijn en gouden kooien, over zacht zijn en over tomeloze energie. Eigen stukken, afgewisseld met mooie & hilarische anekdotes. NAAKT.
Haar album My Song For You is hier te bestellen.
Een live versie van My song for you op iTunes en andere media.

Daniëlle staat er kwetsbaar naakt; je mag dwars door haar heen kijken, puur, echt, stralend en met een vonk in haar ogen die je raken en vastgrijpen. NAAKT: het is altijd anders dan het lijkt.

NAAKT in de pers:

Op het toneel als een vis in het water – Artikel De Bode

Interview radio Zeeuwse Kamer – omroep Zeeland
Interview omroep Zeeland-artikel
Interview omroep Zeeland – film

Reacties:
“Naakt was geweldig, al met al daarvoor 8 uur van huis geweest, maar meer dan waard! Het raakte me, zette me opnieuw aan het denken, vervoerde me. Heel fijn om het album nu ook te hebben, dan heb ik Naakt ook nog hoorbaar dicht bij me!”

“Ik heb genoten! Zeker het deel na de pauze heeft mij doen schuddebuiken van plezier! Ik was heel erg blij verrast aangezien ik geen idee had wat te verwachten”

“At Danielle Lous’  ‘My Song For You’ album release.  Ohmygosh what a beautiful album! Thank you for sharing your gifts with the world! How did I get so lucky to receive a copy?! Let it melt your world….”

“Danielle, wat was je mooi, eigen en zeer inspirerend! Het houdt me echt bezig, ik heb alles “gehoord”. Zoveel symboliek. Dank je wel”

“Je show was geweldig! Wat een stem! En ontroerend mooie liedjes! “

“Vond het echt super gaaf om je zo bezig te zien! Wat een talenten heb je!”

“Kwetsbaarheid in haar puurste vorm. Naakt is een stuk waarin kleinkunst en concert samenkomen. Het eerste deel: een prachtige verhaallijn aan de hand van songs met een 4-koppige band. Wat in het tweede deel 180% omdraait en zich ontpopt naar het verhaal wat zich misschien wel voorafgaand had kunnen afspelen. Of misschien ook wel daadwerkelijk is gebeurd. Dit laat Danielle in het midden. 

Haar dynamische en warme stem neemt je mee naar de zoektocht om je ware ik te mogen zijn en te laten in deze wereld.
De structuur van drie personages in het tweede deel die langzaam naar elkaar komen naar het einde toe vormen de naaktheid die je eigenlijk dus al mag waarnemen in het eerste deel. Dit maakt een formule die ik niet eerder heb gezien in de Nederlandse theaters.
Naakt neemt je mee op een muzikale reis waarin Danielle je laat beseffen, laat lachen, laat ontroeren en je al tijdens haar concert aan het werk zet om na te denken over je eigen naaktheid wanneer je dat wilt toelaten. Want zoals Danielle zegt “je hebt elke 10 sec weer de mogelijkheid om opnieuw een keuze te maken die licht/goed voelt voor jou als mens”.” Theatermaker, zanger

“Daniëlle weet direct een sfeer te creeëren die warm en toegankelijk is. Samen met vier topmuzikanten zingt ze haar eigen geschreven repertoire. Ze zingt in het Engels, in het Nederlands, ze vertelt soms ontroerende en soms hilarische anekdotes, ze leest voor uit eigen werk, ze prikt, ze zalft, confronteert en troost. En dat alles met een heerlijk natuurlijke charme en een loepzuivere stem. Na afloop rij je met een glimlach terug naar huis.” -regisseur/theatermaker

“Ik als kijker denk vooral, hm, wie die vrouw ook is, ik wil haar graag zijn. En als dat niet kan, ok, dan wil ik haar graag kennen. Ik kan niet wachten op het volgende pareltje dat ze gaat maken/spelen” – zangeres/theatermaker

“Ik wilde even kwijt dat het effect van je voorstelling nog steeds doorwerkt. Ik vind je echt een heel inspirerend mens en ik heb altijd het idee dat ik met een cadeautje wegga als ik jou heb gezien! Precies ook het effect wat een voorstelling moet hebben naar mijn mening” – theatermaker

“Een voorstelling die jou, als publiek, het gevoel geeft ook naakt te zijn. Dichtbij, laat Danielle je je eigen kracht ervaren totdat jouw eigen kracht je ontroert. Danielle laat je mogelijkheden voelen met zelfgeschreven prachtige liedjes en laat je lachen om dagelijkse dingen. Een voorstelling vol kwetsbaarheid en liefde!!” – Zangeres, musicus

“Daniëlle neemt de kijker mee op een reis door haar leven en durft daarbij zo open te zijn dat de kijker niet anders kan dan meegaan. Een nieuw soort theater, waarbij vragen, verruiming van geest en relaties tot anderen centraal staan. Het onderwerp scheiden heb ik zelf nog nooit zo mooi, oprecht en puur in kunst gegoten zien worden. Het heeft me geraakt, ontroerd en stof tot nadenken gegeven.” –  Zangeres, actrice, regisseuse 

“Danielle maakt persoonlijk theater. Verhalen waar je in verdwijnt. Ze creëert een heel intieme sfeer door haar open(hartig)heid. Stilte. Verstilling. Herkenning. Een lach en een traan. Daniëlle werkt vanuit haar hart. En ze durft te springen. Ze maakt het nóg persoonlijker. Intiemer. Ze geeft haar publiek het gevoel dat zij er helemaal voor hen is”.

“Was erg mooi, integer, oprecht, lief! Het was een speciale avond” – danser/zanger

“Soms heb je van die magische momenten dat de dingen op hun plaats vallen. Bij NAAKT gebeurde dat, heerlijk! Note to Self: do or don’t do, there’s no Try”

“Naakt. Holy smokes….allemaal eigen geschreven liedjes, geweven door een intens ‘Naakt’ eigen verhaal. Pfffioeeee ik heb het wel 2 liedjes ‘droog’ gehouden………….Ik ben er nog steeds enorm van onder de indruk.”

Contactgegevens

Neem contact op met Daniëlle Lous via mail, graag voorzien van naam, mobiele nummer en onderwerp door een email te sturen naar het volgende emailadres: danielle@fabulousbeing.com

Tel:+31 6 22062506