Vocal Coach Complete Vocal Technique (CVT): Workshops, Masterclasses

Zoek je verdieping, wil je meer klanken uit je stem halen met behoud van je eigenheid? Volg bij Daniëlle Lous een workshop en leer in de groep de basiskennis van CVT (wat is CVT). Na groepsoefeningen en inzicht in de techniek ga je in de masterclass aan het werk met een lied van jouw keuze. Door middel van de techniek (CVT) en bewustwording van tekst werk je aan concrete leerdoelen. Daniëlle staat bekend om haar betrokkenheid, haar scherpe analyses en het verrassende resultaat.

Wat is CVT?
Bestel het CVTboek

Locatie: in overleg
Daniëlle geeft ook privécoaching, auditietraining, koorcoaching en bedrijfsworkshops.

Basisworkshop CVT + Masterclass

6-10 personen (11-17 uur) Voor stemprofessionals, zangers, stemacteurs/acteurs en logopedisten (M/V) In deze workshop leer je de basiskennis van Complete Vocal Technique (CVT). De drie basisprincipes zijn: ademsteun, twang, geen kaak/lipspanning en de vier stemfuncties: neutral, curbing, overdrive en edge. Aan de hand van groepsoefeningen komen deze onderwerpen praktisch aan bod, ondersteund door visuele presentatie en praktijkvoorbeelden. Voorkennis van CVT is niet nodig.
Data: zie agenda

De Masterclass

Je zingt een lied waarin een onderdeel zit waar je zelf niet mee uit de voeten kan. Je stelt je dus een concreet leerdoel. Het voordeel van de masterclass is dat elke zanger(es) persoonlijk aan bod komt en de stem ongehinderd leert gebruiken. Tegelijkertijd steekt de groep veel op van het leerproces van de andere deelnemers. Een zeer intensieve sessie!

Muzikale begeleiding van de masterclass: professioneel pianist.

Vervolgworkshop CVT

Voor iedereen die de basisworkshop CVT heeft gevolgd, geeft Daniëlle Lous de vervolgworkshop CVT waarin dieper wordt ingegaan op het oefenen in en herkennen van de stemfuncties en de klankkleur. Ook in deze workshop werken we ‘s morgens aan de techniek met groepsoefeningen en ‘s middags zijn er masterclasses waarin de deelnemers ieder een privé sessie hebben begeleid door pianist. In deze sessie zingt de deelnemer een lied waarin een uitdaging zit die hij/zij zelf niet weet op te lossen.

Data: zie agenda

Liedinterpretatie + Masterclass

6-10 personen (11-17 uur) We werken aan de oprechte interpretatie van een lied. Hoe zing je oprecht en geloofwaardig? Een workshop om de tekstbeleving te verdiepen aan de hand van concrete opdrachten. CVT is de basistechniek om ongehinderd tot de beoogde interpretatie te komen.
Aanmelden

Contactgegevens

Neem contact op met Daniëlle Lous via mail, graag voorzien van naam, mobiele nummer en onderwerp door een email te sturen naar het volgende emailadres:danielle@fabulousbeing.com

Tel:+31 6 22062506

Locatie

Zangles: Brabant
Workshops: Tilburg en op aanvraag op locatie
Bars: Brabant, (inter)nationaal en op locatie