Bestel nu hier de cd

Album: My song for you

12.50

Met mijn muziek zou ik graag de horizon van het publiek verbreden. Ik wil hen graag het besef van meer mogelijkheden bieden. Ik hoorde Stevie Wonder eens in een interview zeggen dat hij zijn muziek uitsluitend schrijft vanuit een perspectief van liefde en positiviteit. Dat heeft me enorm geïnspireerd. In al mijn songs zal je een level van dankbaarheid vinden: deuren die je altijd kunt openen, zonder oordeel, wat er ook gebeurt in het leven.

Vocals Danielle Lous | Piano, Hammond, Vocals & Arrangements Mike Roelofs
Guitars, ukelele Harry Hendriks | Drums, Vocals Arthur Lijten | Bass Guus Bakker
Recorded, Mixed & Mastered Jonathan Heywood – Red Fish Studio
Photography Dirk Hardy | Graphic Design Coen Hamelink
“I like to broaden the audience’s horizon with my music: to gift them a sense of expanding possibilities. I once heard Stevie Wonder say in an interview that he only writes music from a perspective of love and positivity. This inspired me greatly. You will find a level of gratitude in every song of mine; doors you can always open, without judgement, whatever happens in life.”
Category: