Access BARS™class

Wat is een Bars-sessie?

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Dit valt te vergelijken met het opschonen van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat jij wenst. Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

Boek nu een sessie

Hoe werkt BARS?

Daniëlle Lous geeft Access BARSsessies en ze is Access BARS® – facilitator.

Een Bars-sessie is bijzonder effectief om alles los te laten wat niet werkt voor jou. Het is een verzorgend en ontspannend proces. Je laat als het ware een frisse wind door je energiehuishouding waaien om gedragspatronen, vastzittende emoties, gedachten, oordelen, conclusies en gevoelens te veranderen.

Alles wat je hoeft te doen is liggen, ontspannen en een sessie ontvangen. Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.

Ja! Ik wil een sessie

BARSclass

Samen met gelukscoach Matthijs Duker geeft Daniëlle Barsclasses door heel Nederland.

Bezoek het profiel van Daniëlle Lous op de internationale website van Access Consciousness

Ja, ik doe mee met een BARSclas

Testimonial

“Het was voor mij een dag met een gouden randje en voor mij zeker een opening om ook een foundation te gaan volgen bij Danielle.” – Lenny van Biemen
“Ik heb mijn derde Acces Bars class bij Danielle Lous gevolgd. En heb ook verschillende Bodyprocessen gevolgd. Voor mij was het dus niet nieuw, heb al veel ervaring opgedaan, maar deze class klikte als het ware bij mij. Ik heb door de manier waarop Danielle het verwoordde als het ware de connectie gemaakt met waar het echt om gaat. Danielle heeft een heel prettige manier van de class leiden. Wij hadden het voorrecht dat we van haar alle aandacht kregen. Ze was voortdurend aanwezig en alert op hoe we het deden. Dit heeft mij wel echt een solide basis gegeven in mijn vertrouwen in mijn access Bars behandeling. Danielle gaf ons ook, omdat we beiden onze derde class volgden, veel tips over hoe we een bars class kunnen geven, dat heb ik ook als een pluspunt ervaren. ” 

Meer testimonials

Het effect van BARS

Door het loslaten van gedragspatronen, oordelen en conclusies zal het lichaam een waar gevoel van ruimte ervaren.

Veel mensen die een Bars-sessie hebben ontvangen, merken het volgende:

Ze zijn energieker;
Ze zijn flexibeler (fysiek en mentaal);
Ze slapen beter; Minder menstruatie-pijn;
Minder algemene pijnen;
Ze voelen zich goed in hun lichaam.

Mensen die geprobeerd hebben om hun “drukke en eeuwig malende hoofd” te kalmeren, constateren dat het nalopen van hun BARS® beter werkt met minder werk.

Meer informatie over Access Bars

Ja! Ik wil een sessie

Bars en kinderen

De BARS® is effectief voor ieders lichaam: van baby’s tot mensen boven de 90 jaar oud.

Kinderen houden ervan om hun Bars te laten runnen, omdat het hen toelaat te ontspannen en te zijn wie ze werkelijk zijn. Veel kinderen worden helemaal rustig tijdens en na een sessie, alsof de druk van de ketel is gehaald. Het helpt hen ook met slapen: ze vallen gemakkelijker in slaap en slapen beter en dieper.

Daarnaast hebben kinderen minder weerstand ten opzichte van huiswerk en doen dat sneller en met meer gemak. Het heeft ook een positief effect bij de voorbereiding en het doen van examens.

Boek een sessie

Zwangere vrouwen

Veel vrouwen ontvingen regelmatig Bars-sessies tijdens hun zwangerschap. Alle standpunten over hoe zwaar en afschuwelijk een bevalling zou zijn, kunnen veranderd worden. Ze hebben aanzienlijk minder zwangerschapsziekte en geboorte-trauma ervaren.

Neuro-wetenschappelijk onderzoek

Dit is een review van wat er in het brein gebeurt voorafgaand aan en na een Access Bars sessie. Gepresenteerd door: neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin met Gary Douglas & Dr. Dain Heer, creators van Access Consciousness.

Access Boeken

De volgende boeken zijn direct bij mij te bestellen in de shop:

Being You Changing the World – Dr. Dain Heer, €25
Would you teach a fish to climb a tree – Anne Maxwell, Gary Douglas & Dr. Dain Heer, €25
How to become money workbook – Gary Douglas, (EN) €25
Hoe word je geld werkboek -Gary Douglas, (NL’s) €25
Plezier met business – Simone Milases, €22,50
Salon des Femmes – Gary Douglas, €35
Gentleman’s club – Gary Douglas, €35

Koop andere boeken, calls en classes via mijn profiel in de Access Shop

Ga naar de shop