Reacties na Symphoniesessies & verbale clearings

“Haar coaching is verhelderend, ontwapenend, met veel humor, vol eye openers, altijd zeer accuraat, doeltreffend en snel toepasbaar, warm en bovenal ook zeer persoonlijk.” – Annemarie Lauretta (zangeres, actrice)
Daniëlle is op veel verschillend gebied een super coach – ze heeft me op verschillende vlakken ontzettend kunnen helpen.
Haar coaching is verhelderend, ontwapenend, met veel humor, vol eye openers, altijd zeer accuraat, doeltreffend en snel toepasbaar, warm en bovenal ook zeer persoonlijk. Ze weet heel goed precies in te haken op de meest rake punten en je zo weer tien stappen vooruit te helpen.

Ze heeft mij kennis leren maken met energetisch werk, wat op verschillend vlak een grote impact heeft mogen hebben en dit heeft al veel mooie dingen in gang mogen zetten.
Ook zanglessen met een energetische touch – een wereld aan mogelijkheden!
Daniëlle is een vrouw met hart voor haar werk, en ik ben blij met de bijdrage die haar coaching mij brengt! 

“De problemen waarvoor ik bij jou terecht kwam zijn verdwenen maar ik blijf afspraken met je maken, want hoe mooi kan het nog worden!” – Marielle
Dankjewel Daniëlle voor weer een fantastische clearing. Geweldig zoals jij mij iedere keer weer ingesleten patronen kan laten zien en met een staaltje omdenken, de weg wijst naar helderheid.
Ik heb al veel inzichten aan jou te danken, en dat heeft mijn leven een positieve wending gegeven. Dank je wel voor alles! De problemen waarvoor ik bij jou terecht kwam zijn verdwenen maar ik blijf afspraken met je maken, want hoe mooi kan het nog worden!

“Veel meer plezier, veel meer gemak en veel meer ruimte.”
Annemieke London coach
Een vriendin wees me op jouw clearing calls. Het voelde direct als ‘YES!’ Vanaf de eerste call wist ik ‘dit gaat me heel veel brengen’ en … jawel! Je weet precies de vinger te leggen op wat er speelt, bent direct en toch vriendelijk, grappig, soms zelfs hilarisch (saai hoor zo’n call, hihi).
Terwijl ik toch al een paar jaar de tools van Access gebruik, zijn er nu in korte tijd massaal 2 euro munten gevallen. Heel veel inzichten dus én heel veel verruiming, veel meer plezier, veel meer gemak en veel meer ruimte.
Eerlijk gezegd kan ik niet wachten tot de volgende call.  Het is allemaal zo magisch! 

“Ik kan niet anders zeggen dan dat de sessies met Danielle een enorme bijdrage aan mijn leven zijn geweest!”
Ruby Pichel, coach
Daniëlle heeft mij fantastisch begeleid als vocal coach en als access facilitator! Ze opent de deur naar grotere mogelijkheden en doet dat met veel plezier en enthousiasme. Ik kan niet anders zeggen dan dat de sessies met Danielle een enorme bijdrage aan mijn leven zijn geweest!, Ruby Pichel, coach 

“…om zo in de loop van het gesprek ruimte te creëren, waardoor weer openingen ontstaan om de wereld vanuit een ander perspectief te kunnen zien.” – Lisa Joosten
Wat waren de dagen stiekem weer donker.. Er is zoveel gaande in de wereld, zoveel verandering. Gewaar van alle twijfels, zorgen en sadness in de wereld, sluit ik mezelf het liefst, tegen beter weten in, op in mijn coconnetje. Hoe fijn is dan een call met Daniëlle?!
Even de punten aanstippen om de energie die eronder ligt naar boven te krijgen, om zo in de loop van het gesprek ruimte te creëren, waardoor weer openingen ontstaan om de wereld vanuit een ander perspectief te kunnen zien. How does it get better than this? And what else is possible?! Thanks Daniëlle!

“Ik ben ervan overtuigd dat ik met twee sessies een betere persoon en een betere muzikant ben geworden.” – Kevin van den Elzen, professioneel drummer
“Toen ik Danielle benaderde voor een sessie voelde ik meteen vertrouwen. Ze luisterde naar mijn verhaal en stelde precies de juiste vragen om me weer op mijn goede pad te brengen. Ik ben ervan overtuigd dat ik met twee sessies een betere persoon en een betere muzikant ben geworden.”

“Wat het mij gebracht heeft en brengt is rust in mijn denken.” – Thessa Thijs, (kaak)yoga-docent
“Ik laat zelf ontkrachtende gedachten los. Kan ook oordelen loslaten. En voel meer ruimte als het gaat om keuzes maken die voor mij goed voelen.”

Ik gebruik de tools nu dagelijks en ben enthousiast over de veranderingen die gaande zijn en benieuwd naar wat gaat komen.” – Jozephine
“Onlangs heb ik een 10-Daagse serie Calls gedaan bij Daniëlle. Dit was mijn eerste kennismaking met Access Consciousness. Ik had eigenlijk geen idee wat ik kon verwachten en ging er open in.
Deze 10 dagen hebben mij veel inzichten en handvatten gegeven om verandering teweeg te brengen en af te komen van gedachten die niet werken voor mij. Door de vragen die Daniëlle stelt in de calls werd ik me bewust dat ik eigenlijk best wat belemmerende gedachten heb.
Ik was verwonderd over de directe werking van de Clearance Tools. Na de calls wist ik niet eens meer precies wat er allemaal voorbij was gekomen, maar het gevoel wat ik overhield was licht en prettig.
Het fijne van de tools is dat je het zo makkelijk zelf kunt toepassen. Ik gebruik de tools nu dagelijks en ben enthousiast over de veranderingen die gaande zijn en benieuwd naar wat gaat komen.
Ondertussen gebruiken mijn partner en kinderen ook enkele tools en heerst er in ons gezin een andere, nog fijnere, energie. Hoe wordt het nog beter dan dit! 😉
Daniëlles positieve energie werkt aanstekelijk. Haar manier van vragen stellen laat je anders naar de dingen kijken waardoor je mogelijkheden gaat zien.”

“De volgende dag kon ik het bijna niet geloven. Ik kon mijn pols weer draaien! Voor het eerst in 10 jaar, zonder beperking en pijn!” – Nikita van Nimwegen 
“Na een val van mijn paard en 3 operaties verder, verspreid over totaal 10 jaar, kon ik nauwelijks mijn linker-pols bewegen en had ik vaak pijn. Iets waarmee ik zou moeten leren leven aldus de chirurgen. Altijd heb ik geweten dat er iets mogelijk moest zijn waardoor ik niet zo beperkt zou blijven. Danielle heeft voor mij bevestigd dat alles mogelijk is.
Danielle heeft tijdens een Bars Class processen en clearings gedaan op mijn pols. De volgende dag kon ik het bijna niet geloven. Ik kon mijn pols weer draaien! Voor het eerst in 10 jaar, zonder beperking en pijn! Sindsdien merk ik dat ik mijn linker-pols overal weer bij betrek in het dagelijkse leven alsof er nooit iets gebeurd is. Bedankt Danielle! Hoe wordt het nog beter dan dit en wat is er nog meer mogelijk?!”

“Danielle heeft me zowaar op afstand (ik woon in België ) geholpen!! ”
“Had ontzettende rugpijn. Alsof alles compleet beton was. Kon echt moeilijk bewegen. Telefoon op de tafel gezet. Danielle zag mijn lichaam en heeft het op afstand behandeld. Zo goed zelfs dat de plekken waar ze op die moment energie naartoe stuurde, die werden warm. Heel  duidelijk voelbaar. En daarna was mijn rug lichter en het bewegen ging veel makkelijker. Heel dankbaar!”

“Heerlijk hoe je de energie waarneemt en zonder oordeel of wijzende vinger hetgeen wat speelt naar boven weet te halen, te benoemen en te keren.” – Anouk Joosten
“Je beheerst van nature de access tools, straalt en bruist van de energie! Heerlijk hoe je de energie waarneemt en zonder oordeel of wijzende vinger hetgeen wat speelt naar boven weet te halen, te benoemen en te keren. Heel fijn, veilig, vertrouwd gevoel is dat om kwetsbaar te zijn, bewust te worden en mezelf verder te ontwikkelen als persoon en ondernemer.” 

“Ik hoor, ruik en zie helderder, voel me al anders, ontspannen. En ik voel me een stuk blijer…” – Rian van Eyken
Ik hoor, ruik en zie helderder, voel me al anders, ontspannen. En ik voel me een stuk blijer… veel veranderingen. Toen ik  naar huis reed was alles al open aan ’t gaan. De radio speelde meezingliedjes van vroeger die ik leuk vond. Als ’t liedje afgelopen was, tikte ik op een andere frequentie en voila. Next song. Mijn zangstem klonk aardig goed. Ik zing nooit. Schor. Nu niet schor. Zingend naar huis.”

“Energie stroomt weer door, onverklaarbare en onwenselijke routines vallen weg en mijn awareness of infinite possibilities groeit.” – Lisa Joosten
“Het maakt eigenlijk niet uit wat ik doe met Danielle binnen Access; elke ontmoeting is een feestje! After every exercise the magic follows; energie stroomt weer door, onverklaarbare en onwenselijke routines vallen weg en mijn awareness of infinite possibilities groeit. Een proces dat ik iedereen gun! Grateful that we’ve met.”

“Eerst was ik nog wat terughoudend, ik bedoel het is toch wel ietwat vreemd, maar nu wil ik het van de daken schreeuwen, iedereen mag het weten!!” – Patricia Postma
“Ik wil je hartelijk bedanken voor de bijzondere Bars Class zondag. En vooral ben ik heel blij en verwonderd dat een vervelende en langlopende belemmering aan mijn rechterhand nu helemaal weg is. Doordat Matthijs bij mij de Bars liet lopen en jij mijn hand/blessure en alles wat ik daarmee vastzette/blokkeerde in mijn leven en dus niet durfde te kiezen, aandacht gaf en via helende krachten/ de Clearing Statement oploste. Eerst was ik nog wat terughoudend, ik bedoel het is toch wel ietwat vreemd, maar nu wil ik het vande daken schreeuwen, iedereen mag het weten!! Echt geweldig dat dit o.a. het resultaat is. Geen belemmering meer, vrijheid, en dus “wat is er nog meer mogelijk”

“Mijn leven verandert hierdoor steeds meer naar het positieve op elk gebied.” – José Hoeks
“Wat betreft voor jouw calls: die gaan telkens heel diep en mijn leven verandert hierdoor steeds meer naar het positieve op elk gebied.” 

“Gelijk weer als nieuw”

“Wat een ervaring.”
“Wat een ervaring. Vond het heel bijzonder om voor het eerst mee te maken en iedereen te zien stralen gewoon. Echt super”

“Ik werd vanmorgen wakker van de wekker en dat overkomt me maar heel zelden”
“En wat er op zo’n moment met je gebeurt, vind ik op z’n zachtst gezegd erg bijzonder. Ik heb, net als na de vorige call, heel goed geslapen. Ik werd vanmorgen wakker van de wekker en dat overkomt me maar heel zelden”

“En soms vind ik het ook echt ontroerend.”
“Wauw echt weer zooo mooi die call. Ja het is echt een bijdrage… En soms vind ik het ook echt ontroerend. Als je voelt dat er wat gebeurt en iedereen het merkt.”

“Je weet me steeds weer te raken door mij precies te laten zien waar mogelijkheden zijn en waar mijn potentie zit.”
“Danielle, je weet me steeds weer te raken door mij precies te laten zien waar mogelijkheden zijn en waar mijn potentie zit. Met de access tools voel ik elke keer weer wat er nog meer mogelijk is. fabulous!!”

“Ik vond die openheid en kwetsbaarheid die er was bij die laatste call heel cool. Dat creëert ook een community gevoel vind ik”
“Je biedt mogelijkheid tot anders kijken naar dingen en de mogelijkheid tot stellen van vragen omtrent dingen waar iemand in vastloopt. En jij helpt mensen dan om daar anders naar te kijken… Naar wat is er nog meer mogelijk en ik vind het fijn dat je hele praktische en toepasbare tools meegeeft. Ook dat deelnemers vragen kunnen stellen en delen maar dat je ook alleen maar kunt luisteren, is tof. Ik vond die openheid en kwetsbaarheid die er was bij die laatste call heel cool. Dat creëert ook een community gevoel vind ik”

Symphonysessie en lichaamsproces bij water achter trommelvlies
“Het heeft echt enorm geholpen.”
“WoW!! Het heeft echt enorm geholpen. Het is nu al bijna weg. Hopelijk blijft het even weg. Thnx!! ”

Symphonysessie en lichaamsproces op voet (na breuk)
“Ik loop Als n kieviet & heel veel gedaan”
“Wat is mijn lijf blij!! Dank je wel! Ik loop Als n kieviet & heel veel gedaan”

“Hierna ervaarde ik een duidelijke verlichting en voelde m’n rug soepeler!”
“M’n rug voelde vermoeid en zwaar, doordat ik een paar uur had geslenterd. Daniëlle legde haar hand op m’n onderrug. Ik voelde na een paar minuten een soort warmte. Hierna ervaarde ik een duidelijke verlichting en voelde m’n rug soepeler! Erg fijn!”

“And your sparkle always makes me feel lighter and gives instant joy!”
“You inspired me in being me. To ask questions and explore possibilities. And your sparkle always makes me feel lighter and gives instant joy! And above that you are sooo beautiful!!!”

“In een gesprek met Daniëlle kom ik in een diep contact met mezelf & in een ruimte waar alles mogelijk is.”

“Als een tornado van positiviteit zet ze je denken op z’n kop met bijster originele vragen, onverwachte invalshoeken, ongekende omkeringen en uitdagende uitspraken.”
“Een gesprek met Danielle loopt altijd anders dan je verwacht. Regelmatig blijf ik na haar gesproken te hebben prettig verdwaasd achter: what the hell happened here? Als een tornado van positiviteit zet ze je denken op z’n kop met bijster originele vragen, onverwachte invalshoeken, ongekende omkeringen en uitdagende uitspraken. I love it!”

“Ze lost issues snel op en geeft mensen weer toegang tot mogelijkheden”
“Daniëlle gaat regelmatig naar geavanceerde Access cursussen en geeft veel Bars sessies aan mensen. De manier waarop ze met mensen werkt is inspirerend, ze lost issues snel op en geeft mensen weer toegang tot mogelijkheden. “

“Daniëlle vuurt hele bijdehante vragen op me af”, waar ik óf van moet glimlachen óf van ga stamelen omdat ik zojuist mezelf klem heb gepraat, doordat Daniëlle op een vrolijke manier de poten vanonder mijn eigen opvattingen vandaan heeft gezaagd.”

“Na de behandeling voelde ik de verdovende werking van de warmte nog lang in mijn onderrug”
“Ik liep al enkele maanden met een zeurende pijn in mijn onderrug veroorzaakt door overbelasting icm stress. Tijdens het lichaamsproces dat Danielle me gaf, voelde ik een warmte mijn rug binnendringen die langzaam de kern van de pijn ‘opzocht’. Na de behandeling voelde ik de verdovende werking van de warmte nog lang in mijn onderrug, waardoor ik meer in beweging kon blijven dat mijn bloeddoorstroming bevordert welke weer de pijn liet afnemen.”

Reacties na Foundation

Je wordt echt gezien, wat maakt dat jij jezelf ook meer en meer gaat zien. Ze maakt het beschikbaar voor je, vanuit totaal plezier. – Maartje Geverinck
Wat de Foundation Class bij Daniëlle uniek maakt? Haar doortastendheid, ruimtelijke en snelle energie, haar intense aanwezigheid (ik vind dat verrukkelijk – want: verandering in een vingerknip!) No bullshit way of facilitating. Echt: het makkelijker maken voor je, dat doet ze. Ze weet feilloos de extreme gedachtes waar jezelf niet bewust van bent uit te beelden. Spontaan én hilarisch. Ze weet wat een bijdrage is en wat niet. Je wordt echt gezien, wat maakt dat jij jezelf ook meer en meer gaat zien. Ze maakt het beschikbaar voor je, vanuit totaal plezier. En helemaal prima als je het niet kiest ook, een ruimte van oordeelloosheid en mogelijkheden. Waarin ik graag gedij! Wat maakt dat ik zelf ook doorgroei en ga. Heb er inmiddels al 3 – en allemaal zó verschillend – bij haar gevolgd. En oh, haar stem gebruikt ze ook heel graag tussen het lesgeven door. In zingende vorm. Dat maakt de kennis en facilitatie die ze overdraagt luchtig en beklijfbaar. Wil je lekker jezelf zijn? Jouw stem in de wereld vinden? Maar geen idee hoe? Kies voor het verrijkende 4-daagse Foundation avontuur bij Daniëlle!

Reacties na Bars-sessies

“Heerlijk hoe Danielle kooien en zelf zorgvuldig opgebouwde dwangbuizen op een lichte manier helpt te openen.”
Anneke Witte – van den Broek – Psychotherapeut & Psycholoog

De herinnering aan mijn eerste barssessie bij Danielle zal me nog lang bijblijven. De terugrit naar huis zat ik bomvol energie. Zalig was dat!
De nawerking was ook super. Vooral voelde ik bij mezelf meer lichtheid en ruimte. Heerlijk om zo bevrijd te kunnen worden van een aantal van je eigen (niet helpende) waarheden. Onwaarheden die je hebt vastgemaakt.
Heerlijk hoe Danielle kooien en zelf zorgvuldig opgebouwde dwangbuizen op een lichte manier helpt te openen. Hoe fijn is dat? En hoe wordt het nog beter?
Dank Danielle voor het faciliteren naar meer toegang tot mijn eigen wijsheid. Heel erg waardevol voor mij, wat jij telkens mee helpt openen. En wat is er nog meer mogelijk?

“Hierdoor zit ik beter in mijn vel en voel ik me energieker dan ooit.”
Saskia van der Hilst, social media expert

Ik had een overvol hoofd waardoor ik slecht sliep en moeite had met focussen om werk af te krijgen. Geen idee wát ze precies heeft gedaan maar na een bars-sessie bij Daniëlle sliep ik de eerste nacht al meteen door (ik kwam altijd wel al snel in slaap maar als ik dan wakker werd rond 3-4 uur ‘s nachts gingen mijn hersenen aan en niet meer uit waardoor ik niet meer kon slapen). Ook ben ik weer veel productiever, ik heb het nog steeds druk maar heb eind van de dag wel veel meer zaken echt afgewerkt. Hierdoor zit ik beter in mijn vel en voel ik me energieker dan ooit.

“Ontzettend bedankt voor jouw bars-sessie, dit heeft dit alles in mijn aangewakkerd. Nieuwe kansen.”  – Jolita Adriaanse
Wat heb je veel bewerkstelligt in mijn leven, nieuwe inzichten, nieuwe creatieve ideeën, kortom meer rust in mijn hoofd en plaats voor mooie initiatieven. Ontzettend bedankt voor jouw bars-sessie, dit heeft dit alles in mijn aangewakkerd. Nieuwe kansen. Je bent een topper. 

“Telkens weer laat ze je van opluchting huilen of lachen. Want dat is eigenlijk hetzelfde…” – Nadia Eversteijn – leerkracht
“Op sommige zaken in je leven loop je keer op keer muurvast. Gedrag van anderen of – nog lastiger! – van jezelf, dat je frustreert, ergert, kwetst…

Het zijn die zaken waar Danielle feilloos de angel uit weet te trekken. Vaak blijkt het heel ergens anders pijn te doen dan je in eerste instantie dacht. Of blijkt er zelfs geen echte pijn te zijn!

Hoe vaak je ook meedoet aan Danielles calls en bars, het went nooit. Haar antwoord is altijd anders, origineler, lichter, makkelijker dan je had kunnen bedenken. Telkens weer laat ze je van opluchting huilen of lachen. Want dat is eigenlijk hetzelfde…”

“Een pure reset; totale rust in hoofd, lijf en energie.” – Monique Hendriks-Kee
“Al diverse behandelingen bij Danielle mogen ondergaan en een dikke aanrader. Een pure reset; totale rust in hoofd, lijf en energie.”

“Ik voel rust, kalmte. Zie de dingen zoals ze zijn, zonder oordeel laat ik het binnen komen.”

“De zon voelt intens op m’n huid. De wind VOEL ik echt, kippenvelmomenten, alsof ie m’n huid aait. Kleuren en geuren zijn intens. Het gevoel van kruipende mieren onder mijn huid, in me( zoals n paar dagen geleden) is weg. Ik voel rust, kalmte. Zie de dingen zoals ze zijn, zonder oordeel laat ik het binnen komen. Mooie cadeautjes komen vandaag op m’n pad. Ik ben lief voor mezelf. Dankjewel Daniëlle

“Je kijkt anders tegen dingen aan en alles lijkt makkelijker te gaan.”
“Ik heb een paar keer een Bars sessie mogen ontvangen van Daniëlle en ik vond het heel bijzonder! Ik kan het niet zo goed uitleggen, maar het doet gewoon iets met je. Het maakt in elk geval je hoofd leger en je voelt je daarna “lichter” en heel ontspannen. Je kijkt anders tegen dingen aan en alles lijkt makkelijker te gaan.

Ik heb ook een paar keer deelgenomen aan een call van haar en ook dat is heel bijzonder. Lekker vanuit je luie stoel en na afloop wederom heerlijk ontspannen.
Gewoon top, Daniëlle bedankt!!!”

“Er ontstond bij mij enorm veel vrije ruimte, wat ik nooit gewend was.”
“Ik heb de BARSsessie ten eerste als zeer ontspannend ervaren. Na afloop leek ik te zweven alsof ik kilo’s was afgevallen (kilo’s onnodige bagage die alle ruimten mijn hoofd innam). Er ontstond bij mij enorm veel vrije ruimte, wat ik nooit gewend was. Daardoor werd ik ook wel weer onrustig, er was zoveel ruimte dat ik niet wist waar te beginnen. In mijn situatie heeft het niet tot iets concreet geleid vanwege het ontbreken van plannen en doelen in mijn leven op dat moment. Maar ik ben er van overtuigd dat als deze er wel zijn, dat je na het volgen van een BARSsessie je hoofd zo opgeschoond is dat je creativiteit alle ruimte hiervoor heeft en je niet onnodig de focus verliest aan gedane/onbelangrijke zaken.”

“Sta letterlijk dichter bij mijn gevoel en meer open heb ik het idee”

“Voel me trouwens echt wel beter sinds onze sessie. Het heeft n soort ommekeer gemaakt in m’n gevoel lijkt wel….. Sta letterlijk dichter bij mijn gevoel en meer open heb ik het idee…… Heel fijn”

“De weken erna voelde ik me energieker”
“Door aanraking van de punten op mijn hoofd voelde ik me steeds dieper ontspannen. Er kwamen af en toe beelden langs die ik niet altijd kon plaatsen, ze kwamen en gingen weer. Ook reageert mijn lichaam door koude voeten, of dat 1 been zwaarder voelde dan de ander. na de BARS-sessie voelde ik meer ruimte in mijn hoofd, ook lichter. De weken erna voelde ik me energieker. Heel fijn!”

“Nu ik na 4 weken terug kijk, zie ik dat ik anders ben gaan denken.”

“In het begin, net na de sessie, voelde ik me eigenlijk niet zoveel anders. Maar nu ik na 4 weken terug kijk, zie ik dat ik anders ben gaan denken. Ik maak me eigenlijk minder druk om dingen, waar ik dat voorheen wel deed.”

“Minder ruis, meer mij”
“Minder ruis, meer mij. Voor mij is het een cadeautje, ook de mensen in mijn omgeving hebben hier baat bij”

“Alsof je op vakantie bent geweest en alles weer op een rijtje hebt gekregen”
“Ik vond het een gekke ervaring om volledig tot jezelf te komen, alsof je op vakantie bent geweest en alles weer op een rijtje hebt gekregen!”

“Ik was ontspannen en mijn hoofd leek wel 10 kilo lichter.”
“Onlangs ben ik mijn gewonnen BARS sessie gaan verzilveren bij Daniëlle Lous. Ik was erg nieuwsgierig wat het was en hoe het ging. Nou ik kan het iedereen aanraden. Het was heerlijk! Ik moest gaan liggen en ze ging bepaalde punten op mijn hoofd aanraken. Niets hard gewoon losjes. Ik dacht nog “moet dit echt iets doen??” Nou het doet wel degelijk iets. Na een uur was ze klaar. Ik was ontspannen en mijn hoofd leek wel 10 kilo lichter. Nu 2 dagen later voel ik me nog heerlijk!”

“In mijn hoofd is veel opgelost”
“In mijn hoofd is veel opgelost en helikopter view is terug. Zo fijn”

“Gelijk na de sessie heb ik veel positieve energie ervaren.”
“Gelijk na de sessie heb ik veel positieve energie ervaren. Vond het een ontspannende behandeling. Ik merk nu na een aantal weken dat je het echt regelmatig moet herhalen om het effect te blijven behouden.”

“Het lijkt net of de “obstakels” die ik tegen kom veel beter aan kan, het is ruimer.”
“Sinds ik de Bars-sessie heb ondergaan voel ik mijn energie nog steeds stromen. Echt geweldig. Het lijkt net of de “obstakels” die ik tegen kom veel beter aan kan, het is ruimer. Ik ruik beter en voel mij ook lichter. Kortom een tevreden klant.”

“Het is echt wonderlijk wat zo’n sessie met je doet. Je voelt van alles verschuiven.”
“Ik koos voor een bars sessie omdat mijn hoofd helemaal vol liep met negatieve gedachtes die ik maar niet kon stoppen. Ik verwachte niks van de behandeling maar was zeker niet sceptisch. Ik onderging het. Tijdens de eerste sessie voelde ik heel veel bovenkomen. Naderhand was ik heel emotioneel en zag ik twee dagen alles door een roze bril. Ik vond de wereld prachtig terwijl de lucht grijzer dan grijs was.
Daarna begonnen de verschuivingen en kwam ik in een emotionele achtbaan, maar ik voelde dat ik mijn gedachtes makkelijker van me af kon zetten. Tijdens de tweede sessie voelde ik me iets rustiger en ik kwam er heel energiek vandaan. Iets wat ik lang niet heb gevoeld. Het is echt wonderlijk wat zo’n sessie met je doet. Je voelt van alles verschuiven. Moeilijk uit te leggen hoe dat voelt. Ervaar het maar eens zelf!”

“Enorme energieboost en erg daadkrachtig gevoel.”
“Geen overmatige suiker, zout of vochtbehoefte gehad. Wel hondsmoe 2 dagen, daarna enorme energieboost en erg daadkrachtig gevoel. Was goed, belangrijke knopen doorgehakt. Verder sta ik weer fijn open, borst voelt ruim en dat is ook een tijdje anders geweest.”

Reacties na Barsclasses

“Het was voor mij een dag met een gouden randje en voor mij zeker een opening om ook een foundation te gaan volgen bij Danielle.” – Lenny van Biemen
“Ik heb mijn derde Acces Bars class bij Danielle Lous gevolgd. En heb ook verschillende Bodyprocessen gevolgd. Voor mij was het dus niet nieuw, heb al veel ervaring opgedaan, maar deze class klikte als het ware bij mij. Ik heb door de manier waarop Danielle het verwoordde als het ware de connectie gemaakt met waar het echt om gaat. Danielle heeft een heel prettige manier van de class leiden. Wij hadden het voorrecht dat we van haar alle aandacht kregen. Ze was voortdurend aanwezig en alert op hoe we het deden. Dit heeft mij wel echt een solide basis gegeven in mijn vertrouwen in mijn access Bars behandeling. Danielle gaf ons ook, omdat we beiden onze derde class volgden, veel tips over hoe we een bars class kunnen geven, dat heb ik ook als een pluspunt ervaren. Het was voor mij een dag met een gouden randje en voor mij zeker een opening om ook een foundation te gaan volgen bij Danielle.” 

“Het was in een woord echt geweldig en smaakt zeker naar meer.” – Helen van de Kerkhof
Ik heb heel erg gemerkt dat ik aan het verwerken ben geweest, vannacht enorm gezweet en het lijkt wel of ik nog meer gewaar ben geworden. De energie stroomde vandaag als een malle en ik voelde andere mensen nog meer.
Ook heb ik gemerkt dat er een shift heeft plaatsgevonden; een hele positieve. Heb vanmorgen ‘ik hou van mij‘ meegezongen en jeetje er is iets verandert. En alles stroomde. Was dit het het laatste duwtje voor zelfliefde? Wie weet.
Ik heb al super hard geoefend. Super dank je wel, ik laat nog van me horen want ik wil meer.”
“Danielle en Mathijs zijn op elkaar ingespeeld, dus alles flowed gezellig samen. Ieder cursist krijgt extra aandacht. Fijne man/vrouw mix. Allemaal welkom.” – Rian van Eijken
Onlangs mijn 2de Bars class gevolgd en deze keer met Mathijs en Danielle. Nu ben ik natuurlijk helemaal weg van Danielle. Ze is gewoon zo n bijzonder mens.  Ze is Alles in Één. Vroeger liep je maanden bij een psycholoog of 1 of ander holistisch therapeut en dan nog een hypno therapietje er achter aan. En maar aandacht geven aan het “probleem”. Dat kan anders en sneller, et voila; Danielle. 
Ze heeft humor, aanstekelijke energie, oneindige visie en kennis, duidelijk en magic.
And she keeps it simple.
Samen met Mathijs krijg je er nog een extraatje bij. De ene vertelt over de Bars en de andere is energetisch ergens met je lijf bezig.
Danielle en Mathijs zijn op elkaar ingespeeld, dus alles flowed gezellig samen. Ieder cursist krijgt extra aandacht. Fijne man/vrouw mix. Allemaal welkom.
Eind van de dag ging ik weer sereen, met n lichter rugzakje, weer happy naar huis.
Mijn lijf en ik zijn weer ontvankelijker, the Universe strooit met….” toevalligheden”. 

** Nog een zeer leuk extraatje, overvloed van eten, de hele dag en een heerlijke lunch! ** Bedankt Danielle en Mathijs”

“De pijn, eenzaamheid, stress, gemengde gevoelens, niet begrepen worden, scheiding en alles daaromheen is vrijwel weg. Kijk vooruit wat er nog is en waar ik van kan genieten.” – Carola Bingen
Toen ik thuis kwam was ik kapot moe. Ben op de bank gedoken en heb heerlijk ontspannen gelegen met mijn ogen dicht. De volgende dag voelde ik mij alsof ik een hele last van mijn schouders heb afgegooid. Mijn hoofd voelde licht aan …. alsof er ruimte was gekomen. Ik merkte dat ik een blij gevoel had en de hele wereld aan kon. Heb lopen zingen, dansen en alles om mij heen was licht en vrolijk.
De pijn, eenzaamheid, stress, gemengde gevoelens, niet begrepen worden, scheiding en alles daaromheen is vrijwel weg. Kijk vooruit wat er nog is en waar ik van kan genieten. Ben zo blij dat ik deze dag heb mogen mee maken.”

“Matthijs en Danielle zetten een hele fijne, warme energie neer waardoor je je direct op je gemak voelt en je de ruimte voelt om jezelf te zijn.” – Ellen van den Broek (eigenaar Ellen’s Yoga en Pilates)

“Onlangs heb ik mijn 1ste BARS class gedaan bij Danielle en Matthijs. Ik was al bekend met de access tools dus het was niet volledig nieuw voor me, maar met BARS was ik nog niet bekend.
Ik vond het een heerlijke dag en had het niet willen missen. Matthijs en Danielle zetten een hele fijne, warme energie neer waardoor je je direct op je gemak voelt en je de ruimte voelt om jezelf te zijn. Vanaf het moment dat ik binnen was wist ik “Ja!”
Ik vond het een fijne combinatie van afwisseling van praktijk en theorie. Ik had echt het gevoel dat ik er als een ander, herboren mens vandaan kwam. Je laat letterlijk ballast los waardoor je je lichter voelt en meer ruimte ervaart. En hoe fijn is dat! Ik ben Matthijs en Danielle heel dankbaar voor deze ervaring en zou het iedereen aanraden. Als het op je pad komt en het resoneert….go for it!”

“Dit gevoel blijft bij me en maakt me heel erg enthousiast. Ik voel dat mijn energie goed stroomt.” – Regina van Dongen
“Na een bars class voel ik meer ruimte en rust in mijn hoofd. Ik voel me blij. Dit gevoel blijft bij me en maakt me heel erg enthousiast. 
Ik voel dat mijn energie goed stroomt. Duidelijk mijn eigen energie, de energie van anderen of de invloeden van anderen en situaties zijn verdwenen en ik ben me bewust wat voelt als zwaar en licht. Wat wil ik dit heel graag iedereen die daar voor open staat, laten ervaren”

“Ik kwam thuis, zeer energiek, blij envooral met een heel groot vertrouwen in mijn eigen weten en kunnen.” – Patricia Postma

“In oktober 2019 heb ik een Acces Bars class gevolgd bij Matthijs en Daniëlle. Ik was best nerveus omdat voorheen een aantal cursussen me qua energie “teveel” werd. Door dit eerlijk te vertellen werd ik direct geholpen met behulp van de Clearing Statements. En de rust die Matthijs uitdraagt samen met de blije energie van Daniëlle is voor mij een gouden combinatie.
Het aanleren van de Bars was nauwkeurig en werd duidelijk uitgelegd, wat ik erg prettig vond. Ook dat het vooral om energie gaat. Het aanzetten van de Bars. Ik kwam thuis, zeer energiek, blij en vooral met een heel groot vertrouwen in mijn eigen weten en kunnen. Zelf “oefen” ik op en “run” ik de Bars bij vrienden. En kijk ik uit naar de volgende Bars Class. Ik bedank jullie voor het zo fijn faciliteren van de Acces Bars.”

“Ze geeft je de gelegenheid om vragen te stellen waardoor je het gevoel krijgt dat je jezelf kan zijn.” – Ilse Bloem
“Daniëlle geeft les op een hele spontane, dynamische manier waardoor je zelf al helemaal in de flow komt.  Ze geeft je de gelegenheid om vragen te stellen waardoor je het gevoel krijgt dat je jezelf kan zijn. Na de duidelijke uitleg mag je meteen zelf ervaren en waarnemen wat Bars met je doet. Wow, wat een geweldige ervaring. Dankbaar dat ik les heb gekregen van Daniëlle en hoe kan het nog mooier dan dit? Dankbaar dat Access Bars mijn leven en die van anderen zoveel meer mogelijkheden kan en heeft gegeven.”

“Meeting every person with respect and an open mind and heart, offering them on the spot what she feels they could benefit from.”
“A fabulous being, contagiously positive, determined to help you grow and doing so almost by doing nothing – almost. She brings her great expertise as a singer, actor/interpretor and a BARSfacilitator seamlessly together in her sunny and sweet kind personality, meeting every person with respect and an open mind and heart, offering them on the spot what she feels they could benefit from. And boy, what an amazing journey and privilege it is to receive a class from her as well as watch her. Fascinating and fun, really.”

“BARSclass heb ik echt als iets heel bijzonders ervaren.  Een ontmoeting die blijkbaar meant to be was en me heel veel dingen heeft laten zien.”
“Inmiddels heb ik mijn beide zonen al een keer een sessie gegeven. Ze vonden het heerlijk. De jongste zei Mam, ik voel dat al mijn vraagtekens uit mijn hoofd zijn. Ik zag hem ook helemaal ontspannen. Zo mooi! De oudste heeft dat trouwens ook, maar benoemt het als een relaxed gevoel krijgen. Ikzelf merk dat ik vooral meer behoefte aan zout heb gekregen. Daarnaast ben ik nog bewuster bezig met mezelf, m’n gevoel. Voorheen kwam deze vrouw ooit wel eens aan de beurt en nu ben ik het die zeg: Denk ook eens aan je eigen welzijn. BARSclass heb ik echt als iets heel bijzonders ervaren.  Een ontmoeting die blijkbaar meant to be was en me heel veel dingen heeft laten zien. Dank daarvoor! Ik vind je een heel bijzonder mens!”

“Ze neemt je op een heldere manier mee in de werking van de Bars en zorgt dat je het in no-time zelf ‘in de vingers’ hebt.”  
“Al bij binnenkomst kwam de blije welkome authentieke energie van Danielle me tegemoet. Ze neemt je op een heldere manier mee in de werking van de Bars en zorgt dat je het in no-time zelf ‘in de vingers’ hebt.  Voor mij een verrijkend avontuur, een dag vol wijze inzichten maar ook veel plezier en gezelligheid.”

“Ze straalt energie uit en werkt met aanstekelijke drive…..; ze heeft mij rustig gekregen in een van de meest stressvolle momenten van mijn leven” – Sandra Schoenmakers BF
“Enkele maanden geleden heb ik Danielle leren kennen in mijn eerste BARS class die zij faciliteerde. Bij de eerste knuffel voelde het alsof ik haar al jaren kende. De manier hoe zij aanwezig is en les geeft is niet te beschrijven, maar ik zal het proberen. Als ik haar zie, word ik meteen vrolijk. Ze straalt energie uit en werkt met aanstekelijke drive. Het is zo mooi om iemand zo oprecht gelukkig te zien en ze weet haar kennis op een heerlijke manier over te brengen. 
Een tijdje voor deze eerste les kwam ik in moeilijk vaarwater. Mijn man had zijn nek gebroken. In het meest spannende moment tijdens zijn operatie nam ik contact met Danielle op. We hadden via FaceTime een verbale clearing sessie gedaan. Dit was mijn eerste aanraking met Access Consciousness en wauw wat heeft dit indruk op mij gemaakt. Door het stellen van vragen en het gebruik maken van deze verbale clearings heeft ze mij rustig gekregen in een van de meest stressvolle momenten van mijn leven. En hier ben ik haar zo ongelofelijk dankbaar voor. Inmiddels heb ik dit nog twee keer met haar gedaan en elke keer weet ze precies de juiste vragen te stellen en vind ze de “zere plek”. Zelfs lichamelijke klachten kan zij op afstand merken, en aandacht aangeven. Het is magisch wat ze doet en ik ben zo dankbaar om haar in mijn leven te hebben. Dankjewel Danielle voor wie je bent.”

“De informatie werd zeer duidelijk overgebracht en ze heeft merkbaar veel plezier in wat ze doet en dat heeft mij persoonlijk zeker geïnspireerd en veranderd!”
“De Bars-class met Daniëlle als facilitator heb ik als zeer prettig en ook zeker als inspirerend ervaren. Daniëlle is iemand met een enorme positieve energie die ze makkelijk kan delen met de groep. De informatie werd zeer duidelijk overgebracht en ze heeft merkbaar veel plezier in wat ze doet en dat heeft mij persoonlijk zeker geïnspireerd en veranderd!”

“Ze weet die energieën goed te plaatsen en te ontrafelen. Ook de wijze waarop Danielle doorvraagt op wat ervaren wordt, is prettig. Met deze class voel ik me vertrouwd genoeg om de BARS-sessies aan anderen te geven.”
“De BARS-class met Danielle Lous vond ik inspirerend en verhelderend. Met haar heldere uitleg, humor en sprankeling, ervaar ik dat ik na wat oefenen ook zelf BARS-sessies kan geven. Tijdens de class geef je 2 (korte) BARS-sessies en je ontvangt er ook 2. Heel fijn dat Danielle mij er steeds aan herinnerde hoe ik andermans energie via mijn hoofd kan laten weg vloeien. Danielle ervaart duidelijk de energieën die er zijn, die verschuiven etc. Ze weet die energieën goed te plaatsen en te ontrafelen. Ook de wijze waarop Danielle doorvraagt op wat ervaren wordt, is prettig. Met deze class voel ik me vertrouwd genoeg om de BARS-sessies aan anderen te geven.”

“My spine seems to have lengthened and gained more space.”
“I wanted to share something that changed for me at our class.  When I was on the table the second time I felt a lot of energy in the back of my neck. Also at one point in my lower back.  In fact it was so intense that I had to move and crack my neck vertebrae and lift my legs to give my lower back some relief.  When I got in the car to drive home I had to adjust my rearview mirror!  My spine seems to have lengthened and gained more space.  Or at least that’s how it feels, particularly in my neck. What a wonderful experience and I am happy to have learned this and met you.  Thank you again Danielle!”

“Een verhelderende workshop, waarin je dingen anders gaat zien en benaderen.”
“Een verhelderende workshop, waarin je dingen anders gaat zien en benaderen. De Bars zorgen ervoor dat je hoofd leeg is en dat zorgt voor rust. Sinds de workshop heb ik in twee maanden tijd nog maar 1x wat hoofdpijn gehad! Wetende wat ik ermee kan doen!”

“Twijfel je nog, Daniëlle kan precies uitleggen hoe ‘t werkt.”
“Twijfel je nog, Daniëlle kan precies uitleggen hoe ‘t werkt. Ze is duidelijk en werkt heel praktisch. Iedereen kan ‘t leren!”

“Ik heb genoten van haar vakvrouwschap en de inspirerende wijze waarop ze deze class vorm geeft.Mocht je de Bars willen leren, dan beveel ik Danielle van harte aan. Danielle geeft de class met een zodanige diepgang dat deze juist ook voor herhalers erg geschikt is”
“Ik heb mijn derde Bars class gedaan bij Danielle. En ik heb genoten van haar vakvrouwschap en de inspirerende wijze waarop ze deze class vorm geeft. Op de mooie lokatie in Tilburg heb ik gemerkt dat ze de individuele cursisten geeft wat ze nodig hebben, zonder het overzicht over het totaal kwijt te raken.

Op een enthousiaste en energieke manier leert ze je hoe je de Bars moet geven, terwijl je tegelijkertijd ook bekend wordt gemaakt met andere mooie tools van Access.
Mocht je de Bars willen leren, dan beveel ik Danielle van harte aan.
Danielle geeft de class met een zodanige diepgang dat deze juist ook voor herhalers erg geschikt is.”

“You are such an invitation to consciousness!”
“You are such an invitation to consciousness! I am eternally grateful for my first Bars class with you and all of the classes, swaps, chats, calls and visits since. You are a rare woman who is potent, aware, living and breathing the tools of Access, an inspiration to all who know you, a magnificent songwriter and singer who can move me to tears with your talent.”

“You changed my life two years ago”
“You changed my life two years ago today in my first bars class and invited me to more possibilities and change in every area of my life. To me you’re a unique, beautiful, potent lady that I’m forever grateful for. I love that you’re always YOU and you’re not afraid to be visible.”