Access BARS™-sessie

Een Bars-sessie is bijzonder effectief om alles los te laten wat niet werkt voor jou. Het is een verzorgend en ontspannend proces. Je laat als het ware een frisse wind door je energiehuishouding waaien om gedragspatronen, vastzittende emoties, gedachten, oordelen, conclusies en gevoelens te veranderen.

Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat jij wenst. Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

De BARS® is effectief voor ieders lichaam: van baby’s tot mensen boven de 90 jaar oud.

Wat doet Bars?

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Dit valt te vergelijken met het opschonen van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

Hoe gaat een sessie?

Het enige wat je hoeft te doen is liggen, ontspannen en een sessie ontvangen. Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Mensen die geprobeerd hebben om hun “drukke en eeuwig malende hoofd” te kalmeren, constateren dat het nalopen van hun BARS® beter werkt met minder werk.

Het effect van BARS

Veel mensen die een Bars-sessie hebben ontvangen, merken het volgende:

Ze zijn energieker;
Ze zijn flexibeler (fysiek en mentaal);
Ze slapen beter; Minder menstruatie-pijn;
Minder algemene pijnen;
Ze voelen zich goed in hun lichaam.

Wat anderen zeggen

“Heerlijk hoe Danielle kooien en zelf zorgvuldig opgebouwde dwangbuizen op een lichte manier helpt te openen.”
Anneke Witte – van den Broek – Psychotherapeut & Psycholoog

De herinnering aan mijn eerste barssessie bij Danielle zal me nog lang bijblijven. De terugrit naar huis zat ik bomvol energie. Zalig was dat!
De nawerking was ook super. Vooral voelde ik bij mezelf meer lichtheid en ruimte. Heerlijk om zo bevrijd te kunnen worden van een aantal van je eigen (niet helpende) waarheden. Onwaarheden die je hebt vastgemaakt.
Heerlijk hoe Danielle kooien en zelf zorgvuldig opgebouwde dwangbuizen op een lichte manier helpt te openen. Hoe fijn is dat? En hoe wordt het nog beter?
Dank Danielle voor het faciliteren naar meer toegang tot mijn eigen wijsheid. Heel erg waardevol voor mij, wat jij telkens mee helpt openen. En wat is er nog meer mogelijk?

“Hierdoor zit ik beter in mijn vel en voel ik me energieker dan ooit.”
Saskia van der Hilst, social media expert

Ik had een overvol hoofd waardoor ik slecht sliep en moeite had met focussen om werk af te krijgen. Geen idee wát ze precies heeft gedaan maar na een bars-sessie bij Daniëlle sliep ik de eerste nacht al meteen door (ik kwam altijd wel al snel in slaap maar als ik dan wakker werd rond 3-4 uur ‘s nachts gingen mijn hersenen aan en niet meer uit waardoor ik niet meer kon slapen). Ook ben ik weer veel productiever, ik heb het nog steeds druk maar heb eind van de dag wel veel meer zaken echt afgewerkt. Hierdoor zit ik beter in mijn vel en voel ik me energieker dan ooit.

Meer testimonials

Neuro-wetenschappelijk onderzoek

Dit is een review van wat er in het brein gebeurt voorafgaand aan en na een Access Bars sessie. Gepresenteerd door: neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin met Gary Douglas & Dr. Dain Heer, creators van Access Consciousness.

Bars en kinderen

Kinderen houden ervan om hun Bars te laten runnen, omdat het hen toelaat te ontspannen en te zijn wie ze werkelijk zijn. Veel kinderen worden helemaal rustig tijdens en na een sessie, alsof de druk van de ketel is gehaald. Het helpt hen ook met slapen: ze vallen gemakkelijker in slaap en slapen beter en dieper.

Daarnaast hebben kinderen minder weerstand ten opzichte van huiswerk en doen dat sneller en met meer gemak. Het heeft ook een positief effect bij de voorbereiding en het doen van examens.

Zwangere vrouwen

Veel vrouwen ontvingen regelmatig Bars-sessies tijdens hun zwangerschap. Alle standpunten over hoe zwaar en afschuwelijk een bevalling zou zijn, kunnen veranderd worden. Ze hebben aanzienlijk minder zwangerschapsziekte en geboorte-trauma ervaren.

Access BARSclass

Daniëlle Lous geeft Access BARSsessies en ze is Access BARS® – facilitator, ze geeft Barsclasses in Tilburg en door heel Nederland.

Bezoek het profiel van Daniëlle Lous op de internationale website van Access Consciousness

Access Boeken

De volgende boeken zijn direct bij mij te bestellen in de shop:

Being You Changing the World – Dr. Dain Heer, €25
Would you teach a fish to climb a tree – Anne Maxwell, Gary Douglas & Dr. Dain Heer, €25
How to become money workbook – Gary Douglas, (EN) €25
Hoe word je geld werkboek -Gary Douglas, (NL’s) €25
Plezier met business – Simone Milases, €22,50
Salon des Femmes – Gary Douglas, €35
Gentleman’s club – Gary Douglas, €35
Talk to the entities – Shannon O’Hara, €30
Living beyond distraction – Gary Douglas & Dr. Dain Heer, €22,50
The place – Gary Douglas, €20
Ten keys to total freedom – Gary Douglas & Dr. Dain Heer, €25
Bodywhispering – Dr. Dain Heer, €25

Koop andere boeken, calls en classes via mijn profiel in de Access Shop

Ga naar de shop