Kunstenares Daniëlle Lous start 1 juni 2020 met de derde versie van het project Het Reizende Gedicht. Dan geeft ze haar gedicht ‘JIJ’ aan Yoga & Pilatusdocente Ellen van den Broek.
Doel van het Reizende Gedicht ‘JIJ’, is kunst inzetten om ontmoetingen tussen mensen te realiseren en te verbinden met de ander.

In de week van 1 juni 2021 komt het gedicht ‘JIJ’, naar alle waarschijnlijkheid weer terug bij de Daniëlle Lous. Ze geeft dan een concert voor de lezers en andere belangstellenden, ter afsluiting van het Reizende Gedicht.
Doel van het Reizende Gedicht ‘JIJ’, is kunst inzetten om ontmoetingen tussen mensen te realiseren en te verbinden met de ander.

Het gedicht ‘JIJ’ nodigt de lezer uit zichzelf te zijn bij alles wat het leven zich aandient en juist daardoor de verbinding met de ander te vinden. Alle lezers mogen in een logboek schrijven hoe ze de ontmoeting hebben ervaren. En Het Reizende Gedicht is te volgen op facebook.

Daniëlle liet in de eerste versie van het project dat liep van februari 2015-2016, haar gedicht ‘Bruggenbouwer’ door Nederland reizen; met als doel bruggen te bouwen na scheiding. Op zoek naar een ander thema met mogelijkheden voor de tweede versie van Het Reizende Gedicht met haar gedicht ‘Vrij’, werd kunst ingezet om ontmoetingen tussen mensen met van oorsprong verschillende nationaliteiten te creëren.