Verbal clearing sessie

Daniëlle geeft verbale clearing-sessies, waarin je in een gesprek een op een (via zoom) beperkende gedachtes, gevoelens en emoties in een split-second kunt veranderen.

Daniëlle maakt in deze verbale clearingsessies gebruik van de dynamische tools van Access Consciousness.
In haar verbale clearing-sessies zal Daniëlle je aan de hand van vragen uitnodigen naar wat voor jou werkt.

Wat is een verbal clearing sessie?

Tijdens verbal clearing sessie zal Daniëlle Lous je vragen stellen en de energie die ervoor zorgt dat iets onveranderbaar lijkt omhoog brengen om het te kunnen veranderen. Wat kies jij? Daniëlle staat bekend om haar doortastendheid, ruimtelijke en snelle energie, haar intense aanwezigheid en haar No bullshit way of faciliteren. Bij Daniëlle Lous zijn clearingsessies ook mogelijk in combinatie met BARS/Bodyprocess.

Lees hier de reacties van anderen na het kiezen van een verbal clearing sessie met Daniëlle Lous.

Reacties:

“De problemen waarvoor ik bij jou terecht kwam zijn verdwenen maar ik blijf afspraken met je maken, want hoe mooi kan het nog worden!” – Marielle
Dankjewel Daniëlle voor weer een fantastische clearing. Geweldig zoals jij mij iedere keer weer ingesleten patronen kan laten zien en met een staaltje omdenken, de weg wijst naar helderheid.
Ik heb al veel inzichten aan jou te danken, en dat heeft mijn leven een positieve wending gegeven. Dank je wel voor alles! De problemen waarvoor ik bij jou terecht kwam zijn verdwenen maar ik blijf afspraken met je maken, want hoe mooi kan het nog worden!

“Ik ben ervan overtuigd dat ik met twee sessies een betere persoon en een betere muzikant ben geworden.” – Kevin van den Elzen, professioneel drummer
“Toen ik Danielle benaderde voor een sessie voelde ik meteen vertrouwen. Ze luisterde naar mijn verhaal en stelde precies de juiste vragen om me weer op mijn goede pad te brengen. Ik ben ervan overtuigd dat ik met twee sessies een betere persoon en een betere muzikant ben geworden.”