Daniëlle Lous

Zangeres, Top Vocal Coach/Authorised CVTteacher, Voice-over & Spreker

Welke bijdrage kan Daniëlle Lous zijn voor jou? Ze zingt op jouw speciale moment en is top vocal coach/authorised CVTteacher. Als voice-over/actrice geeft ze stem aan jouw producten en/of diensten. En ze is (ceremonie)spreker. Daarnaast werkt ze als Lifecoach. Daniëlle is expert op het gebied van stem, presenteren en bewustzijn.

“Als jij zingt bij ons in de galerie vallen de mensen stil, gaan de schilderijen spreken en deinen de beelden zachtjes mee op je stem.”

– David van der Linden, galerie Bonnard

Zangeres

Ben je op zoek naar mooie muziek voor jouw speciale moment? Muziek die helemaal klopt met de sfeer. Muziek die ontroert en verbindt? Daniëlle zingt op (privé)concerten, huwelijken, (bedrijfs)evenementen en bij afscheid. Luister naar haar duo Lieve Liedjes op Spotify, iTunes, YouTube.

Haar eigen album ‘My Song For You’ (2018) is te beluisteren op Spotify, iTunes en YouTube.

Lees meer>

Top Vocal Coaching/Authorised CVTteacher

Of je nou al even in het zangvak zit of beginner bent; wil jij meer uit je stem halen? Daniëlle biedt tools (waaronder complete vocal technique) die direct praktisch toepasbaar zijn en werken. Ook geeft Daniëlle masterclasses, workshops en koorcoachings.

Lees meer>

Voice-over

Ben je op zoek naar een voice-over voor jouw product of dienst? Daniëlle is stemactrice en spreekt voice-over(s) in voor commercials, animatie, bedrijfsfilms, autoresponse-systemen & character.

Daniëlle heeft haar eigen studio. Ook inspreken op locatie is mogelijk.

Luister en lees verder>

Actrice

Heb je iemand nodig die je product aanprijst op beeld? Zoek je een actrice voor je bedrijfsfilm of commercial? Of een combi van acteren en voice-over?

Daniëlle is actrice in bedrijfsfilms, commercials en tv-series.

Kijk en lees verder>

Ceremonie Spreker Huwelijk

Ja! Jullie gaan elkaar het ja-woord geven. Van harte gefeliciteerd. En nu ben je op zoek naar een ceremoniespreker die op jullie dag de juiste toon raakt. Daniëlle gaat graag met jullie in gesprek om jullie wensen (en ook wat je niet wilt) te bespreken.

Want jullie dag moet helemaal kloppen.

Lees verder>

Woorddienstbegeleider

Ben je op zoek naar een persoonlijk, verbindend en oprecht afscheid? Daniëlle begeleidt families bij afscheid.

Daniëlle gaat samen met je in gesprek over  jouw geliefde en wat hem/haar zo bijzonder maakte. Om er vervolgens een zeer persoonlijk afscheid van te maken.

Lees verder>

Life coaching, Mindset en Energie

Ben je op zoek naar verdieping, verruiming en ontspanning? Weet je dat er meer mogelijk is? Ben je hongerig naar meer in je kracht staan? Daniëlle nodigt je uit 180 graden anders naar je leven te kijken.

Lees meer>

Wat anderen zeggen

Volg je Daniëlle al op Youtube & Soundcloud?

Wil je de muzikale projecten en releases van Daniëlle blijven volgen?
Volg Daniëlle dan op Youtube en Soundcloud en subscribe om op de hoogte te blijven.