Access Consciousness

Daniëlle Lous is Access BARS® – facilitator. Dat houdt in dat ze BARSclasses (dagworkshops) geeft en het daar het BARSproces leert aan de deelnemers. Ze geeft verbale clearing-sessies, waarin je in een gesprek een op een (dat kan ook via Skype) beperkende gedachtes, gevoelens en emoties in een split-second kunt veranderen. Daniëlle maakt in deze verbale clearingsessies gebruik van de dynamische tools van Access Consciousness.

Daniëlle geeft Symphony of Possiblities-Sessies. De energetische aanraking om de dansende moleculen te her-arrangeren. SOP-sessies gan over energetische empowering en verandering en het kan je uitnodigen te openen naar leven op een compleet andere wijze. Iedereen heeft een unieke capaciteit met ontvangen en schenken van energieën. Een Symphony sessie bied je de toegang tot wat waar is voor jou en je lichaam, voorbij aan alles wat je voor waarheid hebt aangenomen in deze realiteit. De Symphony sessies zijn gebaseerd op Access Consciousness tools en het energetische transformatiewerk, gecreëerd door Dr. Dain Heer.

Ook geeft ze bodyprocessen (ze kent er meer dan 50): dat zijn verzorgende lichaamsprocessen om de helende capaciteit van het lichaam te activeren. Denk bijvoorbeeld aan het versterken van het immuunsysteem, of het weghalen van na-aap-gedrag van anderen, of het terugbrengen van de cellen in de oorspronkelijke blauwprint, of het (opnieuw) in verbinding komen met de aarde.

Bezoek de internationale website van Access Consciousness en Daniëlle’s profiel

Access Bars Class

In deze class leer je de Bars-punten, je leert zelf de bars-sessie te geven. Je leert diverse pragmatische Access Consciousness-tools en je ontvangt de officiële Access Bars-handleiding. Na de Bars-class ben je Bars-practioner en kan je de Bars-sessie aan anderen geven.

BARS zijn 32 punten op het hoofd, die door zachte aanraking ontladen. Zie het als het schoonmaken van je harde schijf. Lees meer..
Facilitator: Daniëlle Lous

Verbale clearingsessies

In haar verbale clearing-sessies zal Daniëlle je aan de hand van vragen uitnodigen naar wat voor jou werkt. Meer info over Access Consciousness vind je op de officiële website

Access Consciousness is een modaliteit om datgene dat niet voor je werkt te veranderen. Bewustzijn omvat alles en veroordeelt niets. Alles mag er zijn. De tools van Access Consciousness bieden heel praktische handvatten om direct in het leven toe te passen. En nee, daar hoef je niet eindeloos over na te denken. Vastzittende beperkende patronen zijn in een split-second te veranderen. In plaats van jezelf vastzetten in conclusie is het de vraag die de verandering kan zijn.

Het is een universeel principe ‘Vraag en je zult ontvangen’. Wat als het echt zo simpel is. Wat als je door vragen te stellen deuren vindt, waarvan je niet eens door had dat ze er waren. Wat als je je waarneming in je voordeel kunt gebruiken. Wat als er meer mogelijkheden zijn, dan je je kunt voorstellen.

Body processen

Wist je dat je lichaam een zelf helende capaciteit beschikt. Wetenschap vertelt ons dat alles bestaat uit moleculen en de ruimte ertussen. Met de dynamische lichaamsprocessen van Access Consciousness wordt het lichaam uitgenodigd te veranderen wat de beperking/blokkade in het lichaam veroorzaakt.

Daniëlle kent meer dan 60 lichaamsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan het versterken van het immuunsysteem, het veranderen/weghalen van kopieer-gedrag van onze omgeving, de energetische facelift en het herstellen van de celstructuur.