De Foundation™

De mogelijkheden van De Foundation class?

Wat als er meer mogelijkheden zijn dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Wat als nu de tijd is om te omarmen wie je bent en waarvoor je hier bent op de planeet. 

In De Foundation breek je de fundering van beperkingen af en creëer je een nieuwe fundering voor jouw leven. Wat als er niets verkeerd is aan jou. Wat als de keuzes die je hebt gemaakt, maakt en zult maken bepalen hoe jij je leven ervaart. Wat is er dan nog meer mogelijk.

Nu aanmelden

Wat is De Access Foundation?

De Access Consciousness Foundation is de eerste (core) class van Access Consciousness (na het volgen van een Access BARSclass). De eerste stap om het fundament van je leven te veranderen.

In deze class kan je patronen ontrafelen op uiteenlopende gebieden: geld, relaties, business, je lichaam, je gedachtes, gevoelens, emoties enzovoort. 

Nu aanmelden

Wat gebeurt in Foundationclass?

Certified facilitator Daniëlle Lous duikt 4 dagen lang de ruimte in van jou en jouw mogelijkheden aan de hand van de dynamische access consciousness tools, clearings, bodyprocessen en ease, joy and glory. Zie het als een energetische cleaning.

Nu aanmelden

Foundation is te volgen na het volgen van een Access BARSclass

Voor het volgen van De Foundation is het vereist eerst een Access BARSclass te hebben gevolgd.

Access BARS is een detox voor hoofd en lichaam. Door het loslaten van gedragspatronen, oordelen en conclusies zal het lichaam een gevoel van ruimte ervaren.

Veel mensen die een Bars-sessie hebben ontvangen, merken het volgende:

Ze zijn energieker;
Ze zijn flexibeler (fysiek en mentaal);
Ze slapen beter; Minder menstruatie-pijn;
Minder algemene pijnen;
Ze voelen zich goed in hun lichaam.

Mensen die geprobeerd hebben om hun “drukke en eeuwig malende hoofd” te kalmeren, constateren dat het nalopen van hun BARS® beter werkt met minder werkt.

In BARSclass leer je zelf deze behandeling toe te passen.

Nu aanmelden

De Foundation en kinderen

Kinderen zijn van harte welkom met een betalende volwassene om deel te nemen aan De Access Consciousness Foundation class.

Wat als de Access Consciousness tools hen een mogelijkheid geven om hun leven te leven zoals zij wensen; die keuzes te kunnen maken die werkelijk voor hen werken. Hoe zou jouw leven zijn geweest wanneer je als kind toegang had gehad tot de tools van Access Consciousness. Welke bijdrage zijn zij voor de planeet?

Kinderen t/m 15 jaar kunnen gratis deelnemen met een betalende volwassene. 16- en 17-jarigen betalen 50% van de kosten.

Nu aanmelden

Access Boeken

De volgende boeken zijn direct bij mij te bestellen in de shop:

Being You Changing the World – Dr. Dain Heer, €25
Would you teach a fish to climb a tree – Anne Maxwell, Gary Douglas & Dr. Dain Heer, €25
How to become money workbook – Gary Douglas, (EN) €25
Hoe word je geld werkboek -Gary Douglas, (NL’s) €25
Plezier met business – Simone Milases, €22,50
Salon des Femmes – Gary Douglas, €35
Gentleman’s club – Gary Douglas, €35

Koop andere boeken, calls en classes via mijn profiel in de Access Shop

Ga naar shop

Reacties

Wat Daniëlle uniek maakt? Haar doortastendheid, ruimtelijke en snelle energie, haar intense aanwezigheid (ik vind dat verrukkelijk – want: verandering in een knip!) No bullshit way of facilitating. Echt: het makkelijker maken voor je, dat doet ze. Ze weet feilloos de extreme gedachtes waar jezelf niet bewust van bent uit te beelden. Spontaan. Ze weet wat een bijdrage is en wat niet. Je wordt echt gezien, wat maakt dat jij jezelf ook meer en meer gaat zien.

Ze maakt het beschikbaar voor je, vanuit totaal plezier. En helemaal prima als je het niet kiest ook, een ruimte van oordeelloosheid en mogelijkheden. Waarin ik graag gedij! Wat maakt dat ik zelf ook doorgroei en ga. En oh, haar stem gebruikt ze ook heel graag tussen het lesgeven door. In zingende vorm. Dat maakt de kennis en facilitatie die ze overdraagt luchtig en beklijfbaar. Wil je lekker jezelf zijn? Jouw stem in de wereld vinden? Maar geen idee hoe? Kies voor een 4-daagse Foundation Class bij Daniëlle! – Maartje

Wow, Foundation bij Daniëlle… Zo dynamisch, met veel voorbeelden uit het dagelijks leven. Elke keer weet ze verbanden te leggen naar eerder gezegde dingen, waardoor er nog meer puzzelstukjes in elkaar vielen.

De tijd vloog voorbij en ik had er nog wel een paar dagen aan vast kunnen plakken. Ik zeg voor herhaling vatbaar! ~

En zelfs mijn zoon (9) koos ervoor om naast de 2 weekenddagen waarin de Foundation viel ook de 2 door de weekse dagen mee te doen. En ik merk bij hem heel veel verschuivingen in positieve zin! – Judith Meliefste-Lievense

Nu aanmelden