Access Bodyprocess

Je lichaam is een zintuiglijk organisme. Je lichaam is gemaakt om dat wat om je heen gebeurt waar te nemen. Het heeft een capaciteit om jou een besef te geven. Vaak wordt er veel op oordeel op het lichaam geprojecteerd, door ons en anderen.

Dit kan de sensatie geven dat er dingen ‘vast’ zitten in het lichaam. De Access lichaamsprocessen stellen het lichaam in staat de capaciteiten te ontgrendelen.

Wat is een bodyprocess?

Met meer dan 35 Access lichaamsprocessen is het veranderen op moleculair niveau binnen handbereik. Door de zachte hand-on lichaamsprocessen kunnen moleculen verschuiven en veranderen. Het lichaam kiest wat het ontvangt in dat moment.
Mogelijke lichaamsprocessen zijn: een immuunboost, het teniet doen van het automatisch nabootsen van anderen en het herstellen van het cellulaire geheugen.

Lees hier de reacties van anderen na het ontvangen van lichaamsproces door Daniëlle Lous.

Wat anderen zeggen

Lichaamsproces bij water achter trommelvlies
“WoW! Het heeft echt enorm geholpen.”

Lichaamsproces op voet (na breuk)
“Ik loop als een kieviet en heel veel gedaan”
“Wat is mijn lijf blij!! Dank je wel! “

“Hierna ervaarde ik een duidelijke verlichting en voelde m’n rug soepeler!”

“M’n rug voelde vermoeid en zwaar, doordat ik een paar uur had geslenterd. Daniëlle legde haar hand op m’n onderrug. Ik voelde na een paar minuten een soort warmte. Hierna ervaarde ik een duidelijke verlichting en voelde m’n rug soepeler! Erg fijn!”

Meer testimonials