Foundation in Vaassen (Veluwe) – 22 t/m 25 april 2023

Vier dagen meer van jou met de tools van Access

Vier dagen lang de diepte in met de tools van Access Consciousness.

We starten dagelijks om 10:00u en gaan door tot het einde van die middag. Je krijgt een manual, lichaamsprocessen en heel veel clearings.

De ruimte is nu, nu is de ruimte.

Vragen? Neem gerust contact op

Klik hier voor meer info

Wat is De Access Foundation?

De Access Consciousness Foundation is de eerste (core) class van Access Consciousness (na het volgen van een Access BARSclass). De eerste stap om het fundament van je leven te veranderen.

In deze class kan je patronen ontrafelen op uiteenlopende gebieden: geld, relaties, business, je lichaam, je gedachtes, gevoelens, emoties enzovoort. 

Nu aanmelden

Overnachten op de locatie

De kamers bevinden zich in een vrijstaand rietgedekt gebouw, geïnspireerd op een schaapskooi. De vijf eigentijds ingerichte zit- en slaapkamers zijn heerlijk comfortabel en voorzien van twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met toilet. De kamers op de begane grond (kamer Everzwijn, kamer Vos en kamer Hert) hebben een eigen terras. Kamer Das bevindt zich op de eerste etage. Appartement Wolf op de eerste etage heeft een eigen keuken. Er zijn meerdere terrassen en zithoekjes op het landgoed, zodat je altijd je rust kunt opzoeken.

Mail om te overnachten