Schrijver

Daniëlle Lous schrijft gedichten, liedteksten, songs en blogs. Ze maakte haar theatershow NAAKT waarmee ze in 2017 in het theater stond. Haar album ‘My Song For You’ heeft ze in 2018 gereleased.

[edgtf_button size=”medium” type=”solid” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” text=”Beste cd ‘My song for you'” link=”www.fabulousbeing.com/product/song-danielle-lous/”]

Gedicht

Haar gedicht ‘JIJ’ is te bestellen op ansichtkaarten. Dit gedicht gaat over jezelf zijn en daarmee verbinden met de ander. Het is uitermate geschikt te verzenden om iemand een hart onder de riem te steken en/of te laten weten dat hij/zij er toe doet.

[edgtf_button size=”medium” type=”solid” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” text=”Beste cd ‘My song for you'” link=”www.fabulousbeing.com/product/set-gedicht-jij-danielle-lous/”]

Reizende Gedicht

Ze creëerde het project: Het Reizende Gedicht. Vanaf 1 juni 2020, ging de derde versie Het Reizende Gedicht ‘JIJ’ door Nederland. Het is bedoeld om kunst in te zetten om mensen te verbinden, in een tijd waar dat niet vanzelfsprekend is.
In 2015-2016 reisde haar gedicht ‘Bruggenbouwer’ een jaar door Nederland om bruggen tussen gever en ontvanger te slaan. In 2017 is het haar gedicht ‘Vrij’ over de ruimte tussen twee individuen, dat door Nederland reist.

Lees verder…