[edgtf_section_subtitle subtitle_text=”The art of creating possibilities” text_align=”center”]

Zangeres | Theatermaker |(Stem)actrice | Public Speaker
(CVT) Vocal Coach | Trainer | Access Bars™-facilitator

WELKOM
(English page)
Welkom op de website van Daniëlle Lous. Daniëlle is uitvoerend actief als zangeres, theatermaker en (stem)actrice. En ze is vocal coach, trainer en access bars facilitator. Welke bijdrage kan ze zijn aan jou? Tickets voorstellingen of aanmelden voor trainingen.

Haar lied ‘My song for you’ te beluisteren op onder andere iTunes

Testimonials

Zangeres

Muziek die je bij de strot grijpt: voor de huwelijksceremonie, (huis)concert, borrel, jubileum en bij afscheid Lees verder

Theatermaker

Een avondvullende voorstelling of korte(re) special act. Danielle zingt en speelt haar solovoorstelling NAAKT, over de kwetsbaarheid van zichtbaar zijn. Ze zingt in ‘Anders dan Anders’; verhalend theater door Lous&Louis. En voor kinderen van groep 1-4 is er kindervoorstelling Meisje Nooitgedacht.

CVT Vocal Coach

Danielle is vocal coach en maakt gebruik van CVT, bindweefsel stretchen en het veranderen van gefixeerde standpunten. Ook traint ze zangers voor audities, spraak, pitch & presentatie. Lees verder voor de mogelijkheden of neem contact op.

CVT-teacher

Stemactrice

Een voice-over voor jouw radio/tv commercial, film of anders. Lees meer…

Actrice

Naast het inspreken van voice-overs is Daniëlle actrice in commercials/tvseries en theaterstukken.Lees meer…

Access BARS™

Op zoek naar ontspanning, ontlading en meer gemak? Met de tools van Access Consciousness coacht Daniëlle Lous bij het veranderen van gefixeerde standpunten. En voor het ontladen van polariteit in de cellen, geeft ze Access BARSsessies (individueel), Access BARSclasses. Ook kan je terecht voor energetische Symphony-sessies en bodyprocesses. Neem contact op voor de mogelijkheden en  Lees hier meer…

[wcs-schedule id=1]